• Sähkökunnossapidon työnjohtaja
  • Tekniikka
  • Kirkkonummi
  • Tämä työpaikkailmoitus on vanhentunut, tai työpaikka on täytetty

Kotisivu Gyproc / Saint-Gobain Finland Oy

Banner Gyproc / Saint-Gobain Finland Oy

Osana kansainvälistä Saint-Gobain-konsernia, olemme mukana rakentamassa erinomaisia elinympäristöjä ja parantamassa ihmisten elämänlaatua. Valmistamme kipsipohjaisia kevytrakentamisen ratkaisuja, jotka mahdollistavat monipuoliset, muunneltavat ratkaisut sekä ammattilaiselle että pienrakentajalle. Lisätietoja Gyprocista ja toiminnastamme www.gyproc.fi.

Haemme Kirkkonummen tehtaalle

SÄHKÖKUNNOSSAPIDON TYÖNJOHTAJAA

vastaamaan tehtaan sähkökunnossapidon käytännön toteutuksesta ja toimimaan sähköasentajien esihenkilönä. Varmistat osaltasi kunnossapidon ja tuotannon sujuvuuden, johdat tiimiläistesi suoritusta ja kehität jatkuvasti sekä tehtaan että tiimisi toimintaa ja turvallisuustyötä. Tarvittaessa tuet tiimiläisiäsi myös kenttätyössä. Johtamaasi tiimiin kuuluu 4 asentajaa ja raportoit tehtävässäsi kunnossapitopäällikölle. Tehtävä on kokoaikainen ja voimassa toistaiseksi.

Arvostamme monipuolista kokemusta sähkö- ja/tai automaatiokunnossapidon tehtävistä. Tämän lisäksi aikaisempi kokemus työnjohtotehtävistä, LEAN- työskentelytavoista ja työkalujen käytöstä sekä tuntemus SAP-kunnossapitojärjestelmästä nähdään eduksi.

Odotamme sinulta:

– soveltuvaa sähköalan tutkintoa ja kokemusta asentajan tehtävistä teollisuusympäristössä
– motivoitunutta asennetta ja kiinnostusta uuden oppimiseen ja asioiden kehittämiseen
– halua ja kykyä toimia esihenkilönä ja johtaa tiimiä
– sujuvaa suomen ja englannin suullista ja kirjallista osaamista

Mikäli olet myös positiivinen, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, voit olla etsimämme henkilö.

Mitä tarjoamme sinulle?

– mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset johtamaan tiimiä ja kehittämään tehtaamme sähkökunnossapitoa
– mukavan työyhteisön, jossa pääset hyödyntämään omaa osaamistasi ja kehittämään taitojasi erilaisten koulutusten avulla
– mahdollisuuden oppia ja syventää osaamistasi WCM- ja LEAN-menetelmistä ja -työkaluista, SAP-toiminnanohjausjärjestelmästä ja prosessiteollisuudesta
– hyvät henkilöstöedut
– kiinteän kuukausipalkan

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Ville Lähteenmäki, p. 044 500 0009.

Kiinnostuitko? Tule mukaan rakentamaan parempaa tulevaisuutta!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.11.2021 mennessä, osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?23f2e1a9. Voit lisätä työkokemus- ja koulutustietosi myös erillisenä liitteenä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.