• IT / Tietohallinto
  • Senior ohjelmistosuunnittelija
  • Tekniikka
  • Oulu
  • Tämä työpaikkailmoitus on vanhentunut, tai työpaikka on täytetty

Kotisivu Teknoware Oy

Perustamme Ouluun tuotekehitysyksikön, jotta varmistamme paikkamme kehityksen kärjessä entisestään kiristyvässä kilpailutilanteessa. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan täysin uuden yksikkömme kasvuun ja kehitykseen ensimmäisten työntekijöiden joukossa. Alkuun etsimme kuutta uutta teknowarelaista, mutta tulevaisuus näyttää kuinka suureksi Oulun yksikkömme kasvaa.

Senior ohjelmistosuunnittelija (C, Python ja sulautettu Linux)

Haluatko hypätä maailman suurimpien junavalmistajien matkaan ja tehdä kanssamme junista, metroista ja raitiovaunuista älykkäämpiä? Mikäli vastasit kyllä ja haluat liittyä osaksi tulevaisuuden valaistusratkaisujen suunnittelutiimiä, meillä on sinulle paikka auki Oulussa!

Teknologian nopean kehityksen myötä ohjelmistosuunnittelun merkitys julkisten liikennevälineiden sisä- ja ulkovalaistuksessa kasvaa vauhdilla. Etsimme uuteen Oulun toimipisteeseemme kokenutta ohjelmistosuunnittelijaa (C- ja Python-ohjelmointikielet sekä sulautettu Linux) kehittämään älykkäitä valaistuksen ohjausjärjestelmiä juniin, metroihin ja raitiovaunuihin.

Ai Teknoware, en ole vielä kuullutkaan?
Teknoware on globaali sähkö- ja elektroniikkateollisuuden toimija sekä suurin turvavalaistusjärjestelmien valmistaja Pohjoismaissa. Intohimo parhaan sisustus- tai valaistusratkaisun löytämiseen asiakkaamme tarpeisiin on kolmea liiketoimintaamme yhdistävä perusta. Bussi- ja junaliiketoimintomme pyrkivät parantamaan asiakkaidemme ajoneuvojen mukavuutta, turvallisuutta ja toimivuutta. Turvavalaistusliiketoimintamme innovoi uusia keinoja rakennusten ja risteilyalusten turvallisuuden ja käytettävyyden parantamiseksi.

Teknoware on paikallinen kumppanisi. Palveluksessamme on yli 500 asiantuntijaa kahdeksassa maassa, ja myyntiverkostomme palvelee yli 50 maassa. Pääkonttorimme ja suurin tuotantolaitoksemme ovat Lahdessa, minkä lisäksi huippuluokan tuotantoyksiköitä on Isossa-Britanniassa, Malesiassa, Puolassa ja Yhdysvalloissa.

Millaisesta työstä on kyse?
Tarjoamme vakituisen ja monipuolisen työn kompaktissa Oulun tuotekehitystiimissämme. Työssäsi saat kehittää moderneja junan valaistusjärjestelmiä ja valo-ohjaimia. Pääset työskentelemään esimerkiksi erilaisten Ethernet-pohjaisten väyläratkaisujen, tietoturvan, sarjaväylien ja web-teknologioiden parissa. Työssäsi vastaat ohjelmistojen suunnittelusta sekä toteutuksesta. Toteuttamasi ratkaisut tulevat maailman suurimpien junavalmistajien käyttöön. Paikallisen tiimisi lisäksi työsi tukena on Lahden tiimi, joka koostuu elektroniikka- ja ohjelmistosuunnittelijoista sekä projektipäälliköistä.

Miksi minun kannattaisi hakea töihin Teknowarelle?
Työn sisällössä ykkösjuttumme on monipuolinen ja haastava suunnittelutyö. Meillä pääset luomaan itsenäisesti uutta ja oppimaan lisää sinua kiinnostavista aihealueista. Meillä voit työskennellä huoletta, sillä vakavaraisessa yrityksessämme töitä kyllä riittää. Pääset uusiin toimitiloihimme Oulussa ensimmäisten joukossa, ja saat olla mukana luomassa tulevaisuuden tuotekehitystiimiä ja porukan yhteishenkeä. Kuuntelemme työntekijöitämme, ja myös sinä saat itse vaikuttaa omiin työtehtäviisi. Toivomme, että jokainen kehittyy ja kasvaa työssään. Asennoidumme suotuisasti omaa toimenkuvaa ja ammatillista kehitystä tukeviin koulutuksiin.

Mitä toivomme sinulta?
Olet kokenut ohjelmistosuunnittelija, jolla on osaamista C- ja Python-ohjelmointikielistä sekä Linux-ympäristöstä. Viet projekteja itsenäisesti eteenpäin, mutta sinulta sujuu myös tiimityö luontevasti. Arvostamme kokemusta sulautetuista järjestelmistä, Yocto Linux -projekteista, Django-alustasta ja Javascriptistä. Katsomme eduksi, jos olet koulutukseltasi insinööri, tai sinulla on insinöörin koulutusta vastaavat taidot. Räätälöimme tehtävät vastaamaan kokemustasi. Oikea asenne, halu kehittyä ja määrätietoisuus auttavat pitkälle. Kommunikoit sujuvasti suomeksi tai englanniksi.

Haluan tämän työn! Miten toimin?
Jos innostuit ja tunnistit itsesi etsimämme henkilön kuvauksesta, jätä hakemuksesi pian, niin katsotaan, sopisimmeko yhteen! Haku päättyy 12.12.2021, mutta käymme hakemuksia läpi ja sovimme haastatteluja jo hakuaikana – eli hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen kannattaa jättää heti.

Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, suunnitteluryhmän esimies Jouko Nikula vastaa kysymyksiisi mielellään (sähköpostitse jouko.nikula@teknoware.com tai puhelimitse 29.11.2021 lähtien arkisin klo 9-16 välisenä aikana 050 524 2372).