• Rakennuttaja-asiamies
  • Rakentaminen ja kaavoitus
  • Espoo
  • Tämä työpaikkailmoitus on vanhentunut, tai työpaikka on täytetty

Kotisivu Espoon Asunnot Oy

Rakennuttamisen tiimimme hakee joukkoonsa rakennuttaja-asiamiestä

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Parhaiten sovit työstään innostuneeseen joukkoomme, kun omaat itsenäisen ja oma-aloitteisen työtavan, olet mestari hyödyntämään verkostojasi ja palat halusta kehittää uudisrakentamisen prosessia niin, että yllämme uudisasuntojen käynnistystavoitteisiin ja voimme jatkossakin tarjota laadukkaita uudisasuntoja vuokrattavaksi.

Rakennuttaja-asiamiehenä

  • Toimit projektipäällikön työparina vastaten uudiskohteiden hallinnollisista rakennuttajatehtävistä
  • Vastaat mm. tontin hankintaan ja kiinteistönmuodostukseen liittyvistä asioista, kiinteistöjuridisten sopimusten laadinnasta sekä kohderahoitukseen liittyvästä menettelystä ARAn ja rahoittajan kanssa.
  • edustat Espoon Asuntoja uudiskohteen hallinnollisissa asioissa ja luot verkostoa alan kollegoiden kanssa
  • Yhdessä projektipäällikön kanssa laadit kohteen käynnistyessä investointi- ja budjettilaskelmat sekä ennustat rahoitustarpeen rakentamisen aikana.
  • Vastaat rakennusaikana tehtyjen sopimusten perehdyttämisestä isännöitsijälle sekä vuokrauksessa ja kohdemarkkinoinnissa tarvittavista tiedoista.

Sinulla on vähintään amk-tasoinen tutkinto (esim. tradenomi tai maanmittausinsinööri) ja 1-3 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Koet, että voit sitoutua arvoihimme halu palvella, onnistumisen iloa ja kestäviä tekoja. Tulet myös toimeen erilaisten ihmisten kanssa etkä pelkää haasteita.

Monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden lisäksi tarjoamme mahdollisuuden hyödyntää hyvinvointi-, kulttuuri- tai liikuntaetua haluamallaan tavalla. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Matinkylässä Espoossa, mutta meillä etä- ja toimistotyötä yhdistellään joustavasti. Lisäksi uskallamme luvata, että mukavaan ja auttavaan työyhteisöömme on helppo liittyä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetäthän siinä tapauksessa hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@espoonasunnot.fi  ja teethän sen 9.12.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttamisjohtaja Pirjo Räihä 8.12. klo 15-16, puhelin 040-5330021 tai sähköposti pirjo.raiha@espoonasunnot.fi