• Kunnossapitopäällikkö
  • Rakentaminen ja kaavoitus
  • Tekniikka
  • Pirkkala
  • Tämä työpaikkailmoitus on vanhentunut, tai työpaikka on täytetty

Kotisivu Finavia Oyj

Haemme Tampere-Pirkkalan lentoasemalle kunnossapitopäällikköä

Kunnossapitoyksikön tärkeimpänä tehtävänä on taata lentoasemalla sujuvat ja turvalliset toimintaedellytykset sekä matkustaja- että sotilasilmailulle. Kunnossapidon ammattilaiset toimivat jatkuvassa yhteistyössä lentoasemalla toimivien tahojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kunnossapitopäällikkönä vastaat yksikkösi toiminnasta ja kehittämisestä sekä vastuullesi nimettyjen projektien valmistelusta, vetämisestä ja seurannasta.

Sinulla on vähintään AMK-tasoinen koulutus. Lisäksi omaat vahvaa näyttöä ihmisten ja toimintojen johtamisesta sekä työkokemusta infrarakentamisesta ja kiinteistöjen ylläpidosta. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia, suunnittelemaan ja johtamaan operatiivista toimintaa sekä erilaisia hankkeita. Työssäsi raportoit lentoaseman päällikölle.

Tehtävässä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa, sillä osallistut tarvittaessa lentoaseman palo- ja pelastustehtäviin. Lisäksi tarvitset BC-ajokortin.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää tehokkuus- ja kustannusajattelua sekä analyyttistä, yhteistyökykyistä ja ratkaisuhakuista toimintatapaa. Kokemus resurssisuunnittelusta on eduksi ja tehtävässä tarvitaan erinomaisia IT-taitoja. Kansainvälisessä toimintaympäristössämme tarvitset tehtävässä englannin kielen taitoa.

Yhteistyötaidot sekä organisointi- ja päätöksentekokyky vaativissa ja joskus nopeastikin vaihtuvissa tilanteissa ovat vahvuuksiasi.

Tarjoamme sinulle haastavien ja vastuullisten tehtävien ohella mahdollisuuden kouluttautumiseen ja kehittymiseen ainutlaatuisessa työskentely-ympäristössämme, hyvät työsuhde-edut sekä ammattitaitoiset työkaverit.

Oletko henkilö, jolla pysyvät langat käsissä? Tiedostat, että solmuja välillä syntyy, mutta osaat avata ne sujuvasti. Tule meille tekemään työtä, jota ilman kokonaisuus ei pysy kasassa.

HAKEMINEN

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin aluejohtaja Mari Nurminen p. 0405681315.

Hae tehtävää 19.12.2021 mennessä oheisella hakulomakkeella. Liitä hakemukseen ansioluettelosi.