• Rakennuttajainsinööri
  • Rakentaminen ja kaavoitus
  • Kouvola
  • Tämä työpaikkailmoitus on vanhentunut, tai työpaikka on täytetty

Kotisivu Kouvolan kaupunki

Kouvolan kaupungin Tilapalvelut hakee rakennuttajainsinööriä vakituiseen työsuhteeseen.

Tulet täydentämään Tilapalveluiden rakennuttamisen tiimiä, joka koostuu rakennuttajapäälliköistä sekä -insinööreistä, rakennuttajapäällikön toimiessa investointihankkeiden vastuuhenkilönä. Pääasiallinen tehtäväsi on toimia talonrakennushankkeiden asiantuntijana suunnittelun ohjauksessa ja rakennuttamisessa. Työtäsi tukee ammattitaitoinen ja innostava työyhteisö.

Rakennuttajainsinööri valmistelee, kilpailuttaa ja rakennuttaa Tilapalvelujen investointi- ja kunnossapitohankkeita, osallistuu investointihankkeiden hankesuunnittelu- ja suunnitteluvaiheeseen asiantuntijana, suunnittelunohjaajana ja koordinoijana, valvoen suunnitteluratkaisujen tavoitteiden mukaisuutta, teknistä toimivuutta ja taloudellista tehokkuutta. Osallistuminen konsulttien ja urakoitsijoiden hankintaan, laatien tarvittavat aineistot, toimien rakennuttajalle kuuluvien hankintojen koordinoijana sekä osallistuminen projektiaikataulun sekä kustannusarvion laatimiseen ja seurantaan. Tähän tehtävään kuuluu myös investointi- ja kunnossapitohankkeiden työmaavalvonta, työturvallisuuskoordinaattorin/kosteudenhallintakoordinaattorin tehtävineen. Työnkuva tarkentuu valitun henkilön vahvuuksien sekä osaamisen perusteella.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on rakennusalan soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason rakennusalan tutkinto sekä vähintään 5 vuoden rakennusalan työkokemus sekä kokemusta rakennuttamistyöstä / valvontatyöstä / rakennustyömaan työnjohtotehtävistä / projektityöskentelystä.

Odotame sinulta oma-aloitteisuutta, laajojen kokonaisuuksien hallintaa, sopimusosaamista (KSE, YSE) sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Sinulla on kehittämislähtöinen ajattelutapa ja toimit asiakaslähtöisesti sekä itsenäisesti. RAV/RAP/RAPS-pätevyydet katsotaan eduksi, samoin julkisiin hankintoihin liittyvän lainsäädännön tunteminen.

Toimessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan.

Olet tervetullut vahvistus osaajiemme joukkoon.

Yhteystiedot Toimitilajohtaja Katja Ahola, katja.e.ahola(at)kouvola.fi, puh 020 615 9013
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry
Työpaikan osoite Torikatu 10, 45100 KOUVOLA
Palkkaus TS:n mukaan
Työ alkaa 01.01.2022, 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 15.12.2021 klo 23:59