• Järjestelmäasiantuntija
  • Tekniikka
  • Espoo
  • Tämä työpaikkailmoitus on vanhentunut, tai työpaikka on täytetty

Kotisivu Siemens Osakeyhtiö

Oletko kiinnostunut työskentelemään rakennusautomaatiojärjestelemien parissa isossa ja kansainvälisessä yrityksessä?

Siemens Osakeyhtiön Smart Infrastructure-yksikkö etsii kasvavan liiketoiminnan tarpeisiin talotekniikan taitajaa toimimaan rakennusautomaation järjestelmäasiantuntijana. Tehtävän ensisijainen sijainti tulee olemaan Espoo, mutta voit työskennellä myös Lappeenrannan tai Kouvolan seudulla.

Me Siemensillä rakennamme intohimoisesti parempaa tulevaisuutta meille kaikille. Siemens toimittaa tuotteita, ratkaisuja ja palveluita sähköistykseen, automaatioon ja digitalisaatioon. Yhtiön teknologiaratkaisut edistävät älykästä energiajärjestelmää, tehokasta liikennettä sekä kilpailukykyistä teollisuutta. Siemensin kansainväliset huippuinnovaatiot ja paikallinen osaaminen rakentavat asiakkaiden, teollisuuden ja yhteiskunnan menestystä Suomessa. Olemme aktiivinen osa yhteiskunnan kehitystä ja samalla osa meidän jokaisen elämää. Smart Infrastructure yhdistää energiajärjestelmät, kiinteistöt ja teollisuuden älykkääksi kokonaisuudeksi, joka lisää merkittävästi tehokkuutta, ympäristöystävällisyyttä ja elämänlaatua.

Mitkä ovat ensisijaiset vastuualueeni?

Talotekniikan ammattilaisena pääset automaatiojärjestelmien ohjelmoinnin, digitaalisten integraatioiden ja käyttöönoton kautta rakentamaan kokonaisuuksia, joiden avulla kiinteistöjen LVIS-prosesseja hallitaan kokonaisvaltaisesti. Tukikohtana on Espoon palveluyksikkömme ja teet läheistä yhteistyötä Etelä-Suomen alueella olevien asiakkaiden sekä Siemensin teknisten asiantuntijoiden että projektiorganisaation kanssa.
Tehtävänäsi on huolehtia siitä, että asiakkaan rakennusautomaatiojärjestelmät ovat aina ajan tasalla ja toimivat moitteettomasti.

Mitä minulta edellytetään suoriutuakseni tehtävästä?

Toivomme, että olet kokenut alan ammattilainen. Tulemme tarjoamaan kattavan koulutuksen tehtävään. Lisäksi odotamme, että sinulla on kykyä itsenäiseen, pitkäjänteiseen ja asiakaslähtöiseen toimintaan, yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja sekä paineensietokykyä.

Odotamme sinulta:
hyvällä menestyksellä suoritettua automaatio- tai LVI -insinöörin -koulutusta (AMK)
soveltuvaa työkokemusta ja LVIS-prosessien tuntemusta
kokemusta automaatiojärjestelmien ohjelmoinnista
englannin kielen perustaitoja sekä sujuvaa suomen kielen osaamista
MSOffice -ohjelmien osaamista
matkustusvalmiutta ja -halukkuutta
oman auton käyttömahdollisuutta, jotta asiakaskohteissa tapahtuvaa työskentely onnistuu

Mitä voimme tarjota sinulle?

Toimimme innostavalla tulevaisuuden toimialalla. Ei ole epäilystäkään siitä, ettemmekö yhä vahvistu ja pysty tarjoamaan sinulle niin ammatillisia haasteita kuin arjen turvaa suunnatessamme edelleen tulevaisuuden tekijäksi.

Meille on tärkeää, että sinä voit hyvin. Työhyvinvointi on meille sydämenasia. Palkka ja palkitseminen on meillä mielestämme linjassa työn vaativuuden kanssa. Vaikka työhömme kohdistuu ajoittaista painetta, sinulla on kuitenkin paljon vapautta päättää siitä, miten ja missä työsi teet. Joustavuutesi vastapainoksi myös me joustamme sinun suuntaasi.

Emme hae pikavoittoja vaan keskitymme laadukkaaseen työhön, asiakkaidemme palveluun ja henkilöstömme menestymisen mahdollistamiseen
Panostamme juuri nyt vahvasti kehitystyössä hankkeisiin, jotka helpottavat ja automatisoivat sinun työtäsi.

Meidän kanssamme pääset oppimaan valtavasti uutta;Pystymme tarjoamaan sinulle myös vaihtoehtoisia kansainvälisiäkin urapolkuja ja uusia haasteita työskennellessäsi kanssamme.

Kiinnostuitko?
Luo itsellesi pikimmiten henkilökohtainen hakijaprofiili ja lähetä hakemuksesi viimeistään 24.12.2021 mennessä. Täytätmme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Yhteystiedot Lotta Lehmusvuori, Puh: +46 70728 1380, lotta.lehmusvuori@siemens.com
Työpaikan osoite Tarvonsalmenkatu 19, 02600 ESPOO
Palkkaus Sopimuksen mukaan
Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 24.12.2021