• Rakentaminen ja kaavoitus
  • Vastaava työnjohtaja & työnjohtaja
  • Vantaa
  • Tämä työpaikkailmoitus on vanhentunut, tai työpaikka on täytetty

Kotisivu Asfalttikallio Oy

Asuuko sisälläsi infrarakentaja? Jätä hakemus ja vapauta täysi potentiaalisi Asfalttikalliolla!

Asfalttikallio on suurin suomalainen asfalttipäällystykseen erikoistunut yritys. Etsimme nyt maanrakennustyömaillemme:

  • vastaavaa työnjohtajaa
  • työnjohtajaa
Työt sijoittuvat pääasiassa pääkaupunkiseudulle kehyskuntineen.

Tutustu toimenkuvaan alta ja jätä hakemuksesi 30.4.2022 mennessä. Tarjolla on monipuolinen ja palkitseva toimenkuva.

Tulet työskentelemään katu- ja kunnallistekniikan työmaillamme. Työnsuunnittelu, organisointi, aikataulutus ja yhteistyö työntekijöiden, alihankkijoiden ja tilaajien kanssa ovat iso osa arkeasi. Tehtäviisi kuuluu vastata työmaasi laadusta, turvallisuudesta ja tuloksesta. Työsi tueksi perehdytämme sinut tehtäviisi huolella ja takaamme sinulle kaiken tuen työsi jokaisella osa-alueella. Työsi on monipuolista ja vaihtelevaa, eikä Asfalttikalliolla yksikään työpäivä ole samanlainen.

Kokemus ja taidot, joita toivomme sinulta:

Meille on tärkeää, että haluat olla osa motivoitunutta tiimiä, osaat toimia työyhteisössä ja selviät myös itsenäisestä työskentelystä. Odotamme sinun olevan valmis uusiin haasteisiin ja olet kiinnostunut kehittymään omassa roolissasi.Odotamme sinulta kokemusta katu- ja kunnallistekniikan työmailta. Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva koulutus (rakennusmestari, insinööri tai DI) tai riittävä työkokemus alalta. Hyvät sosiaaliset taidot, kuuntelemisen taito ja hyvän tavan mukaiset neuvottelutaidot auttavat sinua työsi hoitamisessa. Hallitset yleisimmät tietotekniset järjestelmät. Toimenkuvaa on mahdollista räätälöidä hakijan kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, kannustavan työilmapiirin sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen nopeasti kasvavassa suomalaisyrityksessä.

Työt alkavat keväällä 2022.

Lisätietoja: Maanrakennustöiden johtaja Lauri Harri, 0400 695 668, lauri.harri@asfalttikallio.fi
Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.4.2022 mennessä kotisivujemme kautta. Täytämme paikan mahdollisimman nopeasti, nähdään pian!