• Lehtori, kone- ja tuotantotekniikan ala
  • Tekniikka
  • Raahe
  • Tämä työpaikkailmoitus on vanhentunut, tai työpaikka on täytetty

Kotisivu Koulutuskeskus Brahe

Sykkiikö sydämesi opetukselle ja ohjaukselle? Saavatko opiskelijoiden onnistuminen tai uudet opetuksen mahdollisuudet Sinut innostumaan? Haluatko olla mukana valmentamassa opiskelijoita työelämään, yrittäjäksi ja jatko-opintoihin? Nyt Sinulla on mahdollisuus olla mukana kehittämässä monialaisen ammatillisen koulutuksen järjestäjän opetusta ja ohjausta, joten tule meidän brahelaisten uudeksi työkaveriksi!

Haemme osaavaan joukkoomme kone- ja tuotantotekniikan alalle KONEASENNUKSEN LEHTORIA toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8.2022 alkaen.

Kone- ja tuotantotekniikan alalle haettava koneasennuksen lehtori vastaa koneasennuksen teoria ja työsaliopetuksesta Koulutuskeskus Brahen eri oppimisympäristöissä. Menestyäkseen tehtävässä henkilöltä odotetaan koneasennuksen sisältöjen sekä automaatiotekniikkaan liittyen pneumatiikan ja hydrauliikan sisältöjen osaamista. Opetus sisältää teoriaopetusta lähiopetuksena ja verkko-oppimisympäristöissä sekä käytännön töiden opetusta työsalissa ja opiskelijoiden työelämäjaksoilla. Valitun henkilön osaamisen mukaan tehtävään voidaan sisällyttää myös muuta opetus- ja ohjaustyötä, hanke- tai kansainvälisyystyötä sekä osallistumista kone- ja tuotantotekniikan alan opetuksen kehittämistyöhön. Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Kelpoisten hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisena, jolloin myös soveltuvan erikoisammattitutkinnon suorittaneet sekä henkilöt, joilla ei ole opettajan pätevyyttä voidaan huomioida hakijoina.

Arvostamme vahvaa käytännön kokemusta koneasennuksen työtaitojen opetuksessa, taitoa toteuttaa verkko-opetusta, valmiutta työskennellä muuttuvissa oppimisympäristöissä sekä käytännön työkokemusta ja hyviä työelämäyhteyksiä. Lisäksi arvostamme englannin kielen taitoa, toisen asteen ammatillisen koulutuksen tuntemusta (ml. ammatti ja erikoisammattitutkinnot) sekä osaamista opiskelijoiden uraohjauksesta jatko-opintoihin ja työelämään. Erityisopettajan pätevyys katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää rohkeaa asennetta uusille kokeiluille, tiimityötaitoja sekä käsitystä siitä, miten oppija voi hyödyntää osaamistaan omassa toiminnassaan ja tulevassa ammatissaan.

Tehtävään valitun henkilön on ennen virkasuhteen aloittamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteessa on neljän (4) kuukauden koeaika. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.brahe.fi

TUTUSTU TYÖNANTAJAAN

Yhteystietomme

Tuija Nurkkala
Toimialapäällikkö tekniikan alat
p. 0400 252138
tuija.nurkkala@brahe.fi

Yhteystiedot Tuija Nurkkala Toimialapäällikkö tekniikan alat p. 0400 252138 tuija.nurkkala@brahe.fi
Työpaikan osoite Tervahovinkatu 2, 92150 RAAHE
Palkkaus ovtes
Työ alkaa 01.08.2022, 1.8.2022
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 30.04.2022 klo 23:30