• Kaavasuunnittelija
  • Rakentaminen ja kaavoitus
  • Paltamo
  • Tämä työpaikkailmoitus on vanhentunut, tai työpaikka on täytetty

Kotisivu Paltamon kunta

Paltamon kunta etsii joukkoonsa innokasta kaavasuunnittelijaa vakituiseen virkaan.

Kaavasuunnittelijana vastaat kaavoitusprosessien ohjauksesta, toteuttamisesta ja kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset kunnan kehittämiseen, kaavoitukseen ja rakentamiseen liittyvät tehtävät teknisen johtajan työparina. Konkreettisia tehtäviä ovat mm. asema- ja yleiskaavojen laatimiseen osallistuminen sekä lausuntojen ja päätösvalmistelun tukeminen. Elinympäristön kehittäminen kuntastrategian linjausten mukaisesti on myös osa työtehtävääsi. Hallitset myös havainnekuva- ja visualisointiaineiston laatimisen.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä maankäyttö- ja rakennusasetuksen 3 §:ssä säädettyä kelpoisuutta.
Arvostamme kokemusta asema- ja yleiskaavojen laadinnasta ja kehityshankkeiden ohjaamisesta. Lisäksi arvostamme hyvää organisointitaitoa, aktiivista, kehittävää ja joustavaa työotetta sekä sujuvia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Hahmotat laajoja kokonaisuuksia ja teet päätöksiä ratkaisuhakuisella tavalla. Sinulla on kokemusta suunnittelu-, visualisointi- ja paikkatieto-ohjelmistojen käytöstä.

Työnantajana tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kehittämismyönteisessä työyhteisössä. Paltamon kunta työantajana tarjoaa henkilöstölle mahdollisuuden osittaiseen etätyön tekemiseen. Henkilöstön käytössä ovat myös kulttuuri- ja liikuntaedut. Uusi hirsinen kunnantalomme valmistuu pian Kiehimänjoen törmälle mahdollistaen miellyttävän ja turvallisen työympäristön.

Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot ovat teknisen alan sopimuksen mukaisia. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset kaavasuunnittelijan virkaan tulee jättää sähköisesti Kuntarekry.fi-palvelun kautta maanantaihin 23.5.2022 klo 12 mennessä. Hakemukseen tulee liittää erillinen ansioluettelo. Haastattelut suoritetaan viikolla 22. Työ alkaa 1.8. tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

https://www.paltamo.fi

TUTUSTU TYÖNANTAJAAN

Yhteystietomme

Tekninen johtaja Mikko Karjalainen, p. 044 2885 500.

Yhteystiedot Tekninen johtaja Mikko Karjalainen, p. 044 2885 500.
Työpaikan osoite Vaarankyläntie 7, 88300 PALTAMO
Palkkaus TS
Työ alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan.
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 23.05.2022 klo 12:00