• Rakentaminen ja kaavoitus
  • Tekniikka
  • Työpäällikkö
  • Masku
  • Tämä työpaikkailmoitus on vanhentunut, tai työpaikka on täytetty

Kotisivu Maskun kunta

Maskun kunnan tekniset palvelut hakee työpäällikköä vakituiseen virkaan.

Työpäällikkö toimii Yleiset alueet -tehtäväalueen johtavana viranhaltijana vastuualueenaan kunnan yleiset maa- ja metsäalueet, kaavatiet ja liikennealueet katuvalaistuksineen, puistot sekä urheilu- ja leikkikentät, hulevesiverkosto sekä yleisten alueiden jätehuolto. Lisäksi työpäällikkö osallistuu osaltaan myös kiinteistönhoidon ja kiinteistöjen kunnossapidon töiden järjestelemiseen yhdessä kiinteistöpäällikön ja osallistuvan työnjohtajan kanssa, sekä toimii kunnan omien kunnossapitotyöntekijöiden esimiehenä.

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva teknisen alan korkeakoulututkinto, sekä kokemusta alaan liittyvistä tehtävistä. Kiinteistö- ja infra-alan kokemus katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja, esimiestaitoja, oma-aloitteisuutta, asiakaslähtöistä asennetta, kehittämismyönteisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lopullinen toimenkuva tarkentuu hakijan kokemuksen perusteella. Virkaan valittavalla tulee olla ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön.

Työpäällikkönä hoidat mm:
Kunnallistekniikan investointien sekä kunnossapidon valmistelu-, Rakennuttamis-, ja valvontatehtävät,
Omajohtoisten töiden työnjohtotehtävät,
Kunnallistekniikan kehittämis- ja asiantuntijatehtävät
Tehtäväalueen talousarvion laadinta ja seuranta, tavaroiden, palveluiden, koneiden ja laitteiden hankinta sekä palveluiden ostaminen,
Valmistelet osaltasi lautakunnalle esiteltävät asiat.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä sekä hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen.

Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika ja valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Soveltuvuuskokeet voidaan järjestää tarvittaessa.

Lisätietoja

http://www.masku.fi

TUTUSTU TYÖNANTAJAAN

Yhteystietomme

Mikko Lehtinen
Tekninen johtaja
0447388230
mikko.lehtinen@masku.fi

Yhteystiedot Mikko Lehtinen Tekninen johtaja 0447388230 mikko.lehtinen@masku.fi
Työpaikan osoite Keskuskaari 3, 21250 MASKU
Palkkaus KVTES mukaan
Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 23.05.2022 klo 23:59