• Rakentaminen ja kaavoitus
  • Sairaalainsinööri
  • Tekniikka
  • Tampere
  • Tämä työpaikkailmoitus on vanhentunut, tai työpaikka on täytetty

Kotisivu Tampereen yliopistollinen sairaala

Sairaalainsinööri, kiinteistöyksikkö - Tampereen yliopistollinen sairaala

Sairaalainsinöörin vakituinen virka kiinteistöyksikössä

Toimitilat vastuualue vastaa Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kiinteistöistä, rakennetusta ympäristöstä ja toimitiloista sekä tuottaa tai järjestää näihin liittyvät asiantuntija-, ylläpito- ja rakentamispalvelut. Hyvinvointialueelle siirryttäessä toimitilojen laajuus kasvaa lähes miljoonaan neliömetriin. Kiinteistöyksikköön kuuluva tekninen asiakirjahallinta arkistoi ja ylläpitää toimitilojen teknisiä piirustuksia ja muita asiakirjoja. Sairaala toimii opetussairaalana.

Keskeisimpinä työtehtävinäsi on toimia teknisten dokumenttien hallintatiimin esihenkilönä ja vastata tiimin toiminnasta ja kehittämisestä. Vastaat lisäksi suunnittelunohjausprosessista ja sen kehittämisestä yhdessä rakennuttamisen vastuuyksikön esihenkilön kanssa. Teet linjauksia ja ohjeistuksia teknisten dokumenttien muodollisista laatuvaatimuksista (mukaan lukien tietomallit) ja opastat suunnittelijoita ja hankkeiden projektipäälliköitä niiden noudattamisessa. Osallistut lisäksi suunnittelupalveluiden hankintaan ja reklamointiprosessien kehittämiseen.

Edellytämme laajaa ymmärrystä rakennushankkeiden suunnitteluprosessista ja eri tekniikan alojen suunnitelmista. Lisäksi edellytämme yleisimpien suunnitteluohjelmien sujuvaa käyttöä, kokemusta rakennusten tietomallien kanssa työskentelystä sekä kirjallisten ohjeistuksien tuottamiseen vaadittavaa kielellistä ja tietoteknistä osaamista.

Eduksi luemme aiemman kokemuksen suunnittelunohjauksesta ja esihenkilönä toimimisesta. Arvostamme lisäksi hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja, kehittämisvalmiutta ja sinnikkyyttä tulosten saavuttamiseen sekä halua ottaa vastuuta.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on TS ja työaika on kokoaikatyö, toimistotyöaika. Viran koeaika on 6 kk. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Virkaan valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n mukainen rokotesuoja.

Lisätietoja tehtävistä antaa kiinteistöpäällikkö Saara Vänskä, puh. 045 678 2034, saara.vanska@pshp.fi.

Hakuaika päättyy 10.6.2022.

Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.
Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

TUTUSTU TYÖNANTAJAAN

Yhteystietomme

Kiinteistöpäällikkö Saara Vänskä, puh. 045 678 2034, saara.vanska@pshp.fi

Yhteystiedot Kiinteistöpäällikkö Saara Vänskä, puh. 045 678 2034, saara.vanska@pshp.fi
Työpaikan osoite Elämänaukio 2, 33520 TAMPERE
Palkkaus TS
Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 10.06.2022 klo 23:59