• Projekti-insinööri
  • Tekniikka
  • Tammisaari
  • Tämä työpaikkailmoitus on vanhentunut, tai työpaikka on täytetty

Kotisivu Geberit Production Oy

Vahvistamme organisaatiomme ja haemme 2 projekti-insinööriä Geberitin keramiikkatehtaalle Tammisaareen. Tammisaaren modernissa ja automatisoidussa tehtaassa valmistetaan lähes 180 työntekijän voimin kylpyhuoneposliinia mm. tavaramerkeillä IDO, Ifö, Porsgrund ja Geberit.

Mitä haemme?

Projekti-insinöörinä osallistut tuotannon ja teknisen kehityksen projekteihin. Vastaat aktiviteeteistä ja aikatauluista ja hoidat sekä projektien että prosessien dokumentaatiota. Projektimme liittyvät sekä tuoteparannuksiin että uusiin tuotteisiin ja tekniseen kehitykseen. Tehtävässä raportoit tuotantopäällikölle.

Odotamme sinulta teknistä koulutusta ja mielellään kokemusta samankaltaisista tehtävistä. Tai olet ehkä vastavalmistunut? Ei hätää, muokkaamme tehtävää sopimaan sinun taustaasi ja osaamistasi.
Tehtävässä tarvitset yhteistyökykyä, selkeää viestintää ja kyky johtaa ilman muodollista esimiesvastuuta. SPC-menetelmien sekä Lean Manufacturingin tunteminen katsotaan eduksi, ja arvostamme analyyttistä työskentelytapaa. Työskentelet mielellään Excel, Word ja PowerPoint-ohjelmien kanssa ja kommunikoit sujuvasti englanniksi, suomeksi ja ruotsiksi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mielenkiintoisen paikan ja hyviä kehittymismahdollisuuksia kansainvälisessä yrityksessä. Kaupan päälle saat monta iloista kollegaa, hyviä henkilöstöetuja sekä haastavia työtehtäviä.

Kiinnostuitko?

Älä jää miettimään, vaan lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkaehdotuksen kera heti Hae työpaikkaa-painikkeen kautta. haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

HR Manager Camilla Karlsson, puh. 050 328 5870, vastaa mahdollisiin kysymyksiin.