• Kaavoittaja
  • Rakentaminen ja kaavoitus
  • Tekniikka
  • Mikkeli
  • Tämä työpaikkailmoitus on vanhentunut, tai työpaikka on täytetty

Kotisivu Mikkelin kaupunki

Kiinteistörekisterinhoitaja - Mikkelin kaupunki

Piirrä jälkesi maisemaan – tule kaavoittajaksi Mikkeliin!

Mikkelin kaupunki hakee vakinaiseen virkaan kaavoittajaa 3.4.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävät liittyvät pääosin asemakaavoitukseen, selvitysten laatimiseen, kaavatyön ohjaukseen, paikkatietoon ja muihin kaupunkisuunnittelun tehtäviin. Työ sisältää myös asemakaavoihin liittyvien poikkeamislupahakemusten käsittelyä.

Kaavoittaja työskentelee Asumisen ja toimintaympäristön palvelualueella. Tehtävä sijoittuu Kaupunkikehityksen tulosalueen maankäyttö ja kaupunkirakenne tulosyksikköön. Tehtävän tukena on tiivis kaavatiimi ja tehtävä sisältää yhteistyötä paikka- ja maastotiedon ja maaomaisuushallinnan tiimien kanssa.

Palkka: 3576,02 €

Työn luonne: Kokoaikatyö

Työsuhteen kesto: Vakinainen

Virkaa haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan 7.3.2023 klo 15.00 mennessä Kuntarekryn kautta (id 487195). Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset ja kelpoisuuden osoittava todistus. Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätiedot

Kelpoisuusvaatimuksena on alempi korkeakoulututkinto (kiinteästi alaan liittyvä AMK-ins.) tai ylempi korkeakoulututkinto (kiinteästi alaan liittyvä YAMK, DI, FM tmv.) sekä riittävä työkokemus kaavoituksen ja kaupunkisuunnittelun alalta. Työkokemuksen ja muun osaamisen arviointi tapahtuu rekrytointihaastattelussa, jossa voi esittää aiempia työnäytteitä.

Arvostamme myös uusimpien paikkatieto-, kartta- ja suunnitteluohjelmien hyvää hallintaa sekä innovatiivista ja rohkeaa työotetta.

Virkasuhteeseen otettavan henkilön on ennen viran vastaanottamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Valitulle asetetaan kuuden (6) kuukauden koeaika.

Yhteystiedot

Kalle Räinä, asemakaavapäällikkö
p. 044 794 2525

kalle.raina(at)mikkeli.fi

Topiantti Äikäs, maankäyttöjohtaja
p. 040 129 5152

topiantti.aikas(at)mikkeli.fi