• Kiinteistörekisterinhoitaja
  • Rakentaminen ja kaavoitus
  • Tekniikka
  • Mikkeli
  • Tämä työpaikkailmoitus on vanhentunut, tai työpaikka on täytetty

Kotisivu Mikkelin kaupunki

Kiinteistörekisterinhoitaja - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupunki hakee vakinaiseen virkaan kiinteistörekisterinhoitajaa 3.4.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kiinteistörekisterinhoitajan virkaan kuuluvat erityisesti kiinteistötoimituksiin ja rekisterinpitoon liittyvien toimitus- ja päätöspöytäkirjojen sekä toimitusten valmistelu sekä kiinteistötietojen ylläpito rekisteri- ja karttajärjestelmissä. Viranhaltija osallistuu myös tonttijako- ja tonttikarttatuotantoon sekä muihin kartasto- ja paikkatietotehtäviin sekä kuntarekisterin ylläpitoon.

Kelpoisuusvaatimuksena on ammattioppilaitoksessa tai vastaavassa suoritettu maanmittaustekniikan perustutkinto tai sitä vastaava aikaisempi kartanpiirtäjän tutkinto ja riittävä työkokemus.

Eduksi katsomme paikkatieto-ohjelmistojen hallinnan ja tietämyksen maankäytön suunnittelusta. Arvostamme käytännön kokemusta alalta, innokasta työotetta, asiakaspalvelualttiutta sekä kunnallisen päätöksentekojärjestelmän tuntemusta. Viran hoitamisessa on etua ammattikorkeakoulututkinnon myötä tulleesta osaamisesta.

Virkasuhteeseen otettavan henkilön on ennen viran vastaanottamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Valitulle asetetaan kuuden (6) kuukauden koeaika.

Virkaan haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä. Hakuaika päättyy 7.3.2023 klo 15.00. Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi

TUTUSTU TYÖNANTAJAAN

Yhteystietomme
Jukka Piispa, maankäyttöpäällikkö
p. 044 794 2531
jukka.piispa(at)mikkeli.fi
Topiantti Äikäs, maankäyttöjohtaja
p. 040 129 5152
topiantti.aikas(at)mikkeli.fi