• Päätoiminen tuntiopettaja, maanmittausala
  • Tekniikka
  • Joensuu
  • Tämä työpaikkailmoitus on vanhentunut, tai työpaikka on täytetty

Kotisivu Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria

Haemme päätoimista tuntiopettajaa maanmittausalalle. Tehtävä täytetään määräaikaisena ajalle 1.3. – 31.12.2023.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista pätevyyttä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja yrittäjämäistä työotetta. Eduksi katsotaan kokemus koulutustoimesta. Odotamme hakijalta maanmittausalan työkokemusta ja koulutusta. Tehtävän hoitaminen vaatii liikkumista Riverian yksiköiden välillä, joten B-luokan ajokortti on välttämätön.

Päätoimisen tuntiopettajan tuntimäärä vahvistetaan toimintavuosittain. Päätoimisuus täyttyy 800 tunnilla ja tuntimäärä vaihtelee 800 ja 1500 tunnin välillä.

Tehtävässä on viiden kuukauden koeaika.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria tarjoaa sinulle upeat puitteet merkitykselliseen työhösi. Olemme yksi Suomen suurimmista ja menestyneimmistä ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjistä. Arvomme ovat asiakaslähtöisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus. Riveriassa olet osa moniammatillista työyhteisöä, jossa osaava, motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstö on toimintamme perusta.

Tarjoamme monipuoliset kehittymismahdollisuudet, modernit työympäristöt sekä hyvät henkilöstöedut. Järjestämme henkilökunnallemme osaamista tukevia koulutuksia ja kannustamme työntekijöitämme oman osaamisen kehittämiseen. Tarjoamme lakisääteisten työterveyshuollon palvelujen lisäksi työterveyspainotteiset sairaanhoitopalvelut. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme tukea liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Lisätietoja

http://www.riveria.fi

TUTUSTU TYÖNANTAJAAN

 

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Aki Hankilanoja, p. 050 373 1075, aki.hankilanoja@riveria.fi

Haethan tehtävään viimeistään 21.2.2023 klo 15.00.