• Suunnitteluinsinööri
  • Tekniikka
  • Kouvola
  • Tämä työpaikkailmoitus on vanhentunut, tai työpaikka on täytetty

Kouvolan kaupunki

Olisitko sinä uusi suunnitteluinsinöörimme?

Etsimme ammattitaitoista ja oma-aloitteista suunnitteluinsinööriä vakituiseen toimeen 1.6.2023 alkaen täydentämään tiimimme asiantuntemusta. Tehtävä on monipuolinen, mielenkiintoinen ja vastuullinen. Asiantuntijaorganisaatiossa saat tukea ja apua kehittyä työssäsi ja samalla tuot oman osaamisesi ja persoonasi osaksi tiimiä.

Suunnitteluinsinööri toimii yhdyskuntatekniikan suunnitteluyksikössä. Perustehtäväsi on laatia katu-, alue-, liikenteenohjaus- sekä vesihuoltosuunnitelmia. Toimit sinulle nimetyssä suunnitteluhankkeessa pääsuunnittelijana ja tehtävänäsi on yhteensovittaa eri suunnittelukokonaisuuksien, viranomaisten, yhteistyökumppaneiden sekä kuntalaisten tarpeita. Pääset tehtävässäsi osallistumaan yleis- ja asemakaavoitustyöhön sekä katusuunnitteluun liittyvien konsulttitöiden ohjaukseen. Tehtäviin voi kuulua myös muita ympäristön rakentamiseen liittyviä suunnittelutehtäviä. Sinulla on omatoiminen ja itsenäinen työskentelyasenne. Hallitset hyvät kommunikointitaidot, sillä teet yhteistyötä kuntalaisten sekä eri sidosryhmien kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto (rakennus- tai yhdyskuntatekniikka), riittävä työkokemus vastaavista tehtävistä sekä suomen kielen sujuva suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito. Lisäksi edellytämme paikkatietopohjaisen suunnitteluympäristön osaamista.

Työtehtävien sisällön painopiste määritellään hakijan koulutuksen sekä aikaisemman työkokemuksen perusteella.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Noudatamme tehtävässä neljän (4) kuukauden koeaikaa. Työpiste sijaitsee Kouvolan keskustassa, kaupungintalolla.

Kouvolan kaupungilla panostetaan monipuolisesti henkilöstön perehdyttämiseen, hyvinvointiin, työkyvyn ylläpitoon sekä koulutukseen. Työnantaja tarjoaa useita henkilöstöetuja, mm. kulttuuriin ja liikuntaan liittyen. Kouvolan kaupungilla on käytössä joustava etätyömahdollisuus.

Kouvola, näköisesi paikka: https://www.kouvola.fi/nakoisesi-paikka/

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kouvolan-kaupunki/tekniikka-ja-ymparisto/

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

TUTUSTU TYÖNANTAJAAN

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa suunnittelupäällikkö Tapani Vuorentausta p. 02061 57096, tapani.vuorentausta(at)kouvola.fi.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella hakuilmoituksen kohdasta ”Hae työpaikkaa” tai www.kouvola.fi/rekry. Haastatteluja voidaan järjestää jo ennen hakuajan päättymistä.
Haku päättyy 02.05.2023 klo 23:59