• Käyttöpäällikkö
 • Tekniikka
 • Vantaa
 • Tämä työpaikkailmoitus on vanhentunut, tai työpaikka on täytetty

Kotisivu Vantaan Energia Sähköverkot Oy

Haussa käyttöpäällikkö ja sähköverkkoyhtiön johtoryhmän jäsen!

 

Haemme sähkönjakeluverkkojen käyttö- ja kunnossapitotoiminnasta vastaavaa käyttöpäällikköä ja verkkoyhtiön johtoryhmän jäsentä. Käyttöpäällikkö toimii myös sähköturvallisuuslain mukaisena käytönjohtajana.

Käyttöpäällikön tehtävässä johdat ja kehität sähköverkon käyttö- ja kunnossapitotoimintaa niin, että sähkön jakelu asiakkaillemme toimii turvallisesti ja luotettavasti kaikissa tilanteissa sekä että sähköverkot säilyvät hyvässä kunnossa. Johtamasi organisaatio pitää huolta myös sähköverkon kriittisten suojaus-, ohjaus- ja valvontajärjestelmien toimivuudesta, jotta verkon käytettävyys säilyy hyvänä ja häiriötiedotus asiakkaillemme toimii tehokkaasti.

Toimit n. 15 henkilön organisaation esihenkilönä ja vastaat henkilöstön kehittämisestä sekä vastuualueesi työturvallisuudesta. Organisaatioon kuuluu osaavia asiantuntijoita ja kenttähenkilöstöä. Johtoryhmän jäsenenä osallistut koko sähköverkkoyhtiön toiminnan kehittämiseen.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Vastuullinen energiantuotanto ja ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttävät innovatiivisia uusia ratkaisuja. Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

 • Pääset haastamaan itseäsi pääkaupunkiseudun ja lentokenttäalueen kriittisten sähkönjakelujärjestelmien parissa.
 • Toimit tärkeässä roolissa takaamassa yhteiskunnan huoltovarmuutta.
 • Haluat kehittyä työssäsi ja omaat valmiudet toiminnan sekä erilaisten järjestelmien kehittämiseen ja tehokkaaseen käyttöön.
 • Työskentelet ammattitaitoisessa organisaatiossa, jossa on rento ilmapiiri ja jossa työkaverit auttavat toisiaan tarpeen vaatiessa. Tehtävässäsi vastaat yksikkösi työskentelyn organisoinnista, osallistut koko yhtiön toiminnan kehittämiseen ja johdat muutoshankkeita onnistuneesti.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista uudistushenkinen kehittäminen ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

 • Olet sähkövoimatekniikan diplomi-insinööri tai siirtotekniikkaa hyvin tunteva insinööri.
 • Sinulla on mielellään usean vuoden kokemus laaja-alaisista tehtävistä sähköverkkotoiminnassa. Meille on erityisen tärkeää kykysi ja halusi oppia ja omaksua uutta.
 • Arvostamme sähköverkon käyttötoiminnan sekä suojaus-, ohjaus ja valvontajärjestelmien tuntemusta.
 • Teet sujuvasti yhteistyötä eri tehtävissä toimivien työkavereidesi, yhtiön johtoryhmän muiden jäsenten ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.
 • Hyvän suomen kielen lisäksi tarvitset työssäsi hyvää englannin kielen taitoa. Edellytämme S1-pätevyyttä.
 • Olet valmis toimimaan tarvittaessa myös käyttötoimintaan liittyvissä varallaolotehtävissä.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa tehtävästä antaa
toimitusjohtaja Risto Lappi ti 18.4. klo 9.00–10.00 sekä ti 2.5. klo 12.00–13.00, puh. 050 5900 826
verkkopäällikkö Ilona Erhiö ti 25.4. klo 9.00–10.00 sekä ke 3.5. klo 9.00–10.00, puh. 050 5900 827

tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@vantaanenergia.fi.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin ja turvallisuusselvityksen.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi urasivullamme https://rekrytointi.vantaanenergia.fi/. Hakuaika tehtävään päättyy 7.5.2023.