• Tekniikka
  • Työnjohtaja
  • Raasepori
  • Tämä työpaikkailmoitus on vanhentunut, tai työpaikka on täytetty

Kotisivu Geberit Production Oy

Geberitin keramiikkatehdas Tammisaaressa hakee työnjohtajaa tuotantoteknologiaosastolle. Tammisaaren nykyaikaisessa ja automatisoidussa tehtaassa valmistetaan lähes 180 työntekijän voimin kylpyhuoneposliinia mm. tavaramerkeillä IDO, Ifö, Porsgrund ja Geberit.

PÄÄTEHTÄVÄT
Tehtävässä olet yhden tuotantolinjan asiantuntija. Työskentelet tiiviisti tiimisi kanssa ja toimit samalla heidän esimiehenä. Tuotantoteknologian osaston muut asiantuntijat ovat tukemassa ja perehdyttämässä sinua. Vastaat tuotannon sujuvuudesta ja käytät sujuvasti IT-seurantajärjestelmiämme. Olet päivittäin yhteystyössä teknisen tuotekehityksen, tuotannon ja tekniikan kanssa.

PROFIILI
Olet joustava, positiivinen ja vastuuntuntoinen. Olet kiinnostunut oppimaan ja olet aloitekykyinen. Arvostamme systemaattista työskentelytapaa sekä suora kommunikointia ja hyvää yhteistyökykyä.

Sinulla on tekninen koulutus, mielellään AMK-tasolla tai kokemus samantyyppisistä tehtävistä automatisoidussa tuotannossa. Tehtävässä kommunikoit suomeksi tai ruotsiksi sekä englanniksi. Työ on päivätyötä.

Tarjoamme miellyttävän työyhteisön, jossa on paljon kokeneita työkavereita, hyvät henkilöstöedut sekä mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa. Keramiikkatehtaamme on ainutlaatuinen Suomessa ja täällä työskentely on mielenkiintoista ja haastavaa. Katso video alta:

Kiinnostuitko? Odotamme hakemustasi CV:n ja palkkatoivomuksen kera viimeistään 17.9.2023.
Lisätietoja tehtävästä antaa CerTech Manager Oscar Rautelius, oscar.rautelius@geberit.com.