Rekrytointipalvelut

Rekrytointi ei ole vain työvoimatarpeen täyttämistä. Rekrytointi on myös organisaation kehittämistä, uusien näkökulmien löytämistä, työnantajamielikuvan luomista sekä uuden energian ja osaamisen tuomista yritykseen. Yli 10 vuoden kokemuksella voimme sanoa, että olemme tekniikan alan ammattilaisten rekrytoinnin asiantuntija.

Rekrytointi on yksi yrityksen tärkeimmistä investoinneista, sillä oikeat ihmiset oikeissa tehtävissä auttavat yritystä pääsemään tavoitteisiinsa. Voi jopa väittää, että yrityksen menestys on riippuvainen onnistuneista rekrytoinneista. Me haluamme auttaa yritystäsi onnistumaan rekrytoinnissa!

Rekrytointipalvelumme kattavat koko rekrytointiprosessin alusta loppuun, laadusta tinkimättä. Rekrytointipalveluumme kuuluu kaikki tarvekartoituksesta ja profiilin määrittelystä, työpaikkailmoituksen, suunnitteluun, työpaikkakampanjointiin, hakijoiden karsintaan, parhaiden kandidaattien esittelyyn aina työsopimuksen kirjoittamiseen saakka. Me olemme erikoistuneet rekrytoimaan tekniikan alan ammattilaisia. Yli 10 vuoden kokemuksella voimme luvata, että me löydämme ja tunnistamme tekniikan alan osaajat.

Näin hyödyt rekrytointipalveluistamme

Asiakkaanamme saat ketterän kumppanin, kohderyhmän asiantuntijan sekä laadukkaan palvelukokemuksen. Tavoitteenamme on 100% tyytyväiset asiakkaat. Säästä aikaasi ulkoistamalla rekrytointiprosessisi asiantuntijalle ja nauti vain työn tuloksista. Kauttamme saat työpaikkailmoitukselle myös tavoitettua täysin oikean kohderyhmän.