• Area Manager
  • Tekniikka
  • Vaasa

Etteplan Finland Oy

Haemme Vaasan alueelle myyntihenkistä Aluepäällikköä esimies- ja liiketoimintatehtäviin tukemaan Etteplanin kasvua ja strategiaa.

Aluepäällikkönä sinulla on hyvät liiketoiminta- ja henkilöstöjohtamisen taidot sekä kattava kokemus teollisuuden eri yrityksistä. Myyntihenkisenä persoonana olet kuin kotonasi asiakkaiden kanssa työskennellessäsi. Sinulla on myös aikaisempaa näyttöä liiketoiminnan menestyksekkäästä johtamisesta.

Roolissasi vastaat itsenäisesti oman alueesi, Vaasa-Seinäjoki-Kokkola, liiketoiminnan ja henkilöstötyytyväisyyden jatkuvasta kehityksestä. Teet tiivistä yhteistyötä Etteplanin eri toimipisteiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Sinulla on hyvät kommunikaatio- ja neuvottelutaidot ja ymmärrät asiakaslähtöisen toiminnan perusteet.

Odotamme sinulta:
Soveltuvaa teknistä koulutusta: insinööri, DI tai vastaava
Hyviä vuorovaikutus-, verkostoitumis- ja esimiestaitoja
Kokemusta suunnittelu- ja projektiliiketoiminnasta
Aktiivista myynnillistä otetta sekä alueen asiakaskentän tuntemusta
Määrätietoista ja innostavaa otetta ihmisten sekä asioiden johtamisessa
Asiakaslähtöisyyttä ja kykyä hahmottaa isoja kokonaisuuksia
Hyvää tunnuslukujen ymmärrystä ja paineensietokykyä
Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa, ruotsin kieli katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön, vaihtelevat työtehtävät ja ison yrityksen kokonaisvaltaisen suunnittelupalvelun tuen. Etteplanilla saat työskennellä kehittyvässä ja kansainvälisessä työympäristössä teollisuuden eri toimialoilla. Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä ammattimaisella asenteella. Menestyksemme perustuu osaamiseen ja osaajiin – pidämme molemmista hyvää huolta.

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.10.2023. Käymme hakemuksia läpi hakuajan alusta lähtien, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mainitse hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja ajankohta, jolloin olet valmis siirtymään uuteen tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Regional Director Mika Oijennus: 050 443 3767, mika.oijennus@etteplan.com.

Etteplanilla luomme globaalisti tietoisuutta ja ymmärrystä monimuotoisuudesta, yhdenvertaisuudesta ja osallistamisesta työyhteisössämme. Kehitämme aktiivisesti avointa keskustelua, verkostoitumista ja mahdollisuuksia oppia lisää – viemme DEI (Diversity, Equity & Inclusion) -agendaa yhdessä eteenpäin työpaikallamme!

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

To apply for this job please visit candidate.hr-manager.net.