• Energia-asiantuntija / energiamanageri
  • Rakentaminen ja kaavoitus
  • Tekniikka
  • Helsinki

Kotisivu Newsec

Kiinnostaako sinua talotekniikan ja kiinteistöjen energiatehokkuuden parissa työskenteleminen? Entä kokonaisen kiinteistöportfolion energiatehokkuuden parantaminen? Miltä kuulostaisi tehdä sitä maamme parhaassa kiinteistöjohtamisen yrityksessä ja yhdessä muiden kiinteistöliiketoiminnan ammattilaisten kanssa?

Haemme vastuullisuus- ja energiapalveluiden yksikköömme lisävahvistukseksi energia-asiantuntijaa.

Energia-asiantuntijantuntijana tehtäväsi koostuu erilaisista kiinteistöjen energiajohtamisen tehtävistä taustasi, osaamisesi ja kiinnostuksesi huomioiden. Tehtäväsi voivat painottua asiakkaamme kiinteistöportfolion energiamanageeraukseen tai asiakkaidemme yksittäisten kiinteistöjen energiakatselmuksiin ja energiahankesuunnitelmiin.

Energiahankesuunnitelmat ovat kokonaisvaltaisia tarkasteluja säästölaskelmineen ja takaisinmaksuaikoineen, ja ne voivat pitää sisällään taloteknisiä saneerauksia sekä uusiutuvan energian käyttöönottoon liittyviä ratkaisuja.

Energiamanagerin roolissa vastaat puolestaan asiakkaidemme kiinteistöportfolioiden energiajohtamisesta ja osallistut palvelun kehittämiseen yhdessä muiden tiimiläisten kanssa. Toimenkuvaasi kuuluvat kohde- ja salkkutason energiankulutuksen seuranta, optimointi ja raportointi. Tuot myös esille kiinteistöissä havaittuja kulutuspoikkeamia ratkaisuehdotuksineen ja laadit kiinteistökohtaisia tarkastusraportteja, joiden perusteella rakennusautomaatio viritetään huippukuntoon.

Työtehtävät ovat sisällöltään vaihtelevia ja tarjoavat mahdollisuuden vaikuttaa itse siihen, millaiseksi arkesi Newsecillä tulee muodostumaan. Tylsää ei varmasti ole ja vastuuta on tarjolla sitä mukaa, kun pääset paremmin sisään hommiin. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkuuksien kiinteistöpäälliköiden ja asiakkuuspäälliköiden kanssa. Raportoit ja viestit heille sekä asiakkaalle proaktiivisesti sovittujen asioiden etenemisestä.

Kotikonttorisi on Helsingin toimipisteessämme, mutta me työskentelemme joustavasti myös etänä. Työt tulevat keskittymään pääosin pääkaupunkiseudun ympäristöön, mutta niitä saattaa toki olla muuallakin.

Starttisi Newsecillä

Sinut tullaan perehdyttämään tehtäviisi, asiakkuuksiin, järjestelmiimme sekä Newsecin arvioihin jo heti ensimmäisten työpäiviesi aikana. Tuletkin nopeasti huomaamaan työskenteleväsi aidosti arvojohdetussa yrityksessä. Arvomme Passion for Colleagues and ClientsExcellenceInnovation ja Integrity näkyvät kulttuurissamme, johtamisessa sekä liiketoiminnassamme. Tulemme varaamaan riittävästi aikaa varmistaaksemme, että saat hyvän startin uutena Newsecläisenä.

Tämän sinulle lupaamme

  • Meillä oikeasti viihdytään. Me välitämme työntekijöidemme hyvinvoinnista sekä arjen sujuvuudesta. Olemme vahvasti arvojohdettu yritys – arvoihimme voit tutustua täällä.
  • Saat ympärillesi monipuolisen osaajien joukon ja kiinteistöalan rautaisimmat ammattilaiset. Pääset osaksi vastuullisuus- ja energiapalveluiden yksikköämme, joka muodostuu 16 ammattilaisesta, joilla on taustaa ja osaamista talotekniikasta, energiatehokkuudesta ja vastuullisuuspalveluista. Vaikka työsi on itsenäistä, tukea on aina saatavilla ja sitä mieluusti myös annetaan.
  • Pohjoismaiden ja Suomen suurimpana toimijana meillä on mahdollisuus tarjota sinulle myös vaihtoehtoisia urapolkuja kiinteistöalalla. Tämä voikin olla vasta ensiaskeleesi meillä.
  • Olemme tinkimättömiä tekemämme työn laadun suhteen, mutta meillä ei tarvitse jännittää tai puristaa mailasta. Hommia paiskimme tosissaan mutta emme koskaan liian vakavasti.
  • Koska haluamme kehittyä, haluamme sinunkin kehittyvän. Meille on tärkeää panostaa henkilöstömme osaamiseen ja kouluttamiseen. Onhan tekemisemme pitkäjänteistä ja pikavoittoja karsastavaa.

Näitä tarvitset, jotta pärjäät roolissasi

Energiamanagerin tehtävissä työskentely edellyttää sinulta ymmärrystä talotekniikasta ja kiinteistöjen energiatehokkuudesta. Olet voinut aiemmin työskennellä vastaavissa konsulttitehtävissä, teknisenä managerina tai suunnittelijana. Energiakatselmuksien tekijältä odotetaan osaamista energiasäästölaskemien tekemisestä ja näissä tehtävissä myös energiatehokkuustoimenpiteiden tunnistaminen korostuu.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, joka voi olla esimerkiksi taloteknisen alan insinööri tai diplomi-insinööri (LVIA, Sähkö, Energia).

Tehtävässä menestymisesi kumpuaa halustasi ja kyvystäsi kantaa vastuuta. Tehtävä edellyttää sitä, että kykenet ratkomaan ongelmia, tekemään päätöksiä ja haluat saattaa asiat loppuun. Olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva työssäsi. Tärkeää on myös, että tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja osaat kommunikoida sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Mikä kuitenkin on meille tärkeintä – etsimme ennen kaikkea kuitenkin porukkaamme sopivia kavereita!

Miltäs tämä kuulostaa? Laita ihmeessä hakemusta sisään ja kerro hieman itsestäsi!

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Timo juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Timon tavoitat numerosta 050 388 3887. Voit myös laittaa sähköpostia timo.lappetelainen@newsec.fi.

Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.

Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös palkkapyyntösi. Voit myös kertoa, mitkä tehtävät tässä roolissa sinua ensisijaisesti kiinnostaa. Toki katsotaan tätä vielä sitten yhdessäkin.

To apply for this job please visit ura.newsec.fi.