• Hankekehityspäällikkö
  • Rakentaminen ja kaavoitus
  • Tekniikka
  • Tuusula

Kotisivu Tuusulan kunta

Tuusulan kunta hakee energistä ja osaavaa hankekehityspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.4.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan Kasvun ja ympäristön toimialueen Elinvoima, asuminen ja kehittäminen -tiimiin.

Hankekehityspäällikkö tukee elinvoimaisen kunnan kasvua kehittämällä vetovoimaista asumista tavoitteena laadukkaat ja monipuoliset asumisen ratkaisut ja konseptit. Hankekehityspäällikkö tekee paljon yhteistyötä rakennusliikkeiden, sijoittajien ja kiinteistökehittäjien kanssa asumisen hankkeissa; yhteistyössä kaavoituksen, maankäytön ja muiden kunnan palvelualueiden sekä toimijoiden kanssa.

Hankekehityspäällikkö on mukana rakentamassa Tuusulan asumisen brändiä ja toimii aktiivisessa MAL-työssä sekä myös kehittää erityisryhmien asumista ja sosiaalista asuntotuotantoa. Tuusulan uusi asuntopoliittinen ohjelma linjaa työtä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi tulee olla kokemusta asumisen kehittämishankkeiden kehittämisestä ja koordinoinnista.

Palkkaus ja työsuhteen muut ehdot määräytyvät kunta-alan yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Hankekehityspäällikön tehtäväkohtainen palkka on 4971,03 €/kk. Lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisää, joka on 3 % tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa noudatetaan enintään kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa elinvoimajohtaja Kristiina Salo, 040 314 3019, kristiina.salo@tuusula.fi.

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat 25.2.2024 klo 23.59 mennessä. Löydät hakijan ohjeet LAURA™-palvelun käyttämiseen täältä. Mikäli sinulla on kysyttävää LAURA™-palvelun käyttämisestä, ota yhteyttä Tuusulan kunnan henkilöstöpalveluihin hr@tuusula.fi.

To apply for this job please visit tuusula.rekrytointi.com.