• Infran aluerakennuttamispäällikkö
  • Rakentaminen ja kaavoitus
  • Tekniikka
  • Turku
  • Tämä työpaikkailmoitus on vanhentunut, tai työpaikka on täytetty

Kotisivu Turun kaupunki

Haemme infran aluerakennuttamispäällikköä Turun kaupungin kaupunkiympäristön aluerakennuttamisen vastuualueen päälliköksi.

Infran aluerakennuttamispäällikkö vastaa merkittävien kerrostalo- ja/tai liikerakentamisalueiden kaupungin vastuulla olevan infran rakennuttamisesta ja tarvittaessa suunnitteluttamisesta sekä alueiden eri toimijoiden välisestä yhteensovittamistehtävästä. Tehtävään kuuluu tässä vaiheessa kuuden henkilön vastuualueen lähihohtajan tehtävät, toiminnan johtaminen, kehittäminen ja raportointi. Infran aluerakennuttamispäällikkö on kaupunkirakentamisen palvelualueen johtoryhmän jäsen ja tiiviissä yhteistyössä palvelualueen muiden päälliköiden kanssa.

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja laaja kokemus infran rakennuttamisesta. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, näkemyksellisyyttä ja kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä hyviä yhteistyö- ja esiintymistaitoja.

Infran aluerakennuttamispäällikön viran tehtäväkohtainen palkka on 5 082,49 €/kk, teknisten sopimuksen ammattialalisä enintään 8 % kokemuksesta riippuen.

Tehtävä täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon lausunto terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä Turkua entistä vetovoimaisemmaksi kaupungiksi yhdessä monipuolisen asiantuntijajoukon kanssa.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Lisätietoja

https://www.turku.fi/organisaatio/palvelukokonaisuudet/kaupunkiympariston-palvelukokonaisuus

TUTUSTU TYÖNANTAJAAN

Yhteystietomme

Kaupunkirakentamisjohtaja Kimmo Suonpää, puh. 040 6374 954
Sähköisen haun lisäksi kirjallisen hakemuksen voi jättää ennen hakuajan päättymistä osoitteeseen Kaupunkiympäristön palvelukokonaisuus, kirjaamo, PL 355, 20101 Turku

Haku päättyy 05.06.2023 klo 15:00