• Kaavasuunnittelija
  • Rakentaminen ja kaavoitus
  • Tekniikka
  • Loviisa
  • Tämä työpaikkailmoitus on vanhentunut, tai työpaikka on täytetty

Kotisivu Loviisan kaupunki / Lovisa stad

Kaavasuunnittelija - Loviisan kaupunki

KAAVASUUNNITTELIJAN TEHTÄVÄ – ASEMAKAAVOITUS

Merellinen Suomen paras pikkukaupunki Loviisa etsii suunnitteluhenkistä asiantuntijaa kannustavaan, innovatiiviseen ja mukavaan joukkoomme. Tehtävää aikaisemmin hoitaneen henkilön siirtyessä kaupungin sisällä toiseen työhön, etsimme uutta kaavasuunnittelijaa vakinaiseen työsuhteeseen. Kaavasuunnittelijan tehtävänä on pääasiassa asemakaavoitukseen liittyvien suunnitelmien ja asiakirjojen laatiminen. Valittavan henkilön osaamisesta ja työkokemuksesta riippuen kaavasuunnittelija laatii kaavat itsenäisesti tai pienen suunnitteluryhmän jäsenenä. Tehtäväkuva tarkentuu valittavan henkilön osaamisen ja pätevyyden mukaan.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva Suomessa suoritettu yliopisto- tai ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto. Loviisan kaupungin käytössä ovat AutoCad-pohjainen FIKSU-kaavasuunnitteluohjelmisto ja Trimble Locus-paikkatieto-ohjelmisto. Hakijalta edellytetään tuntemusta kaavasuunnittelusta sekä eduksi luetaan käytettävien suunnitteluohjelmistojen osaaminen. Arvostamme yhteistyötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävän hoitaminen edellyttää toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja erityisesti kirjallista hallintaa sekä toisen kotimaisen kielen riittävää hallintaa.

Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Työ alkaa 1.6.2023 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme kilpailukykyisen teknisten sopimuksen mukaisen palkan. Lisäksi maksetaan ammattialalisää aiemman työkokemuksen perusteella. Loviisan kaupungilla on joustavat etätyökäytännöt.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 17.4.2023 klo 15.00 mennessä kuntarekry.fi:n kautta, sähköpostitse osoitteeseen tekninen@loviisa.fi tai kirjeitse osoitteeseen Loviisan kaupunki, Elinkeino- ja Infrastruktuurikeskus, Kaupunkisuunnittelu, PL 77, 07901 Loviisa. Hakemus tulee otsikoida: asemakaavoittaja Loviisa. Loviisan kaupungilla on tarvittaessa oikeus hylätä kaikki hakemukset.

TUTUSTU TYÖNANTAJAAN

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat kaupunkisuunnitteluosaston päällikkö Marko Luukkonen, puh. 0440 555 403 / marko.luukkonen@loviisa.fi tai kaavoitusarkkitehti Lotta Qvis, puh. 040 555 0455 / lotta.qvis@loviisa.fi