• Kaavoitusinsinööri
  • Rakentaminen ja kaavoitus
  • Tekniikka
  • Lohja

Kotisivu Lohjan kaupunki

Haemme kaavoitusinsinööriä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Jokainen poikkeamispäätös ja suunnittelutarveratkaisu on kuin pieni kaava, jonka valmistelu edellyttää huolellista työtä ja tarkkaa asiantuntemusta. Kaikkea ei toki tarvitse osata valmiiksi, vaan meillä pääset perehtymään aiheeseen kokeneen konkarin tuella.

Kaavoitusinsinöörin työhön kuuluu kaavoituksen lupa-asioiden valmistelu sekä luvista päättäminen silloin, kun päätösvaltaa on erikseen delegoitu. Asiakkaiden neuvominen lupahakemusten laatimisessa on olennainen osa työtä. Lisäksi tehtäviin kuuluu muun muassa lohkomislausuntojen valmistelu ja lausuntojen antaminen.

Kaavoitusinsinööri toimii emäkiinteistötarkastelujen asiantuntijana muissa prosesseissa, kuten osayleiskaavojen laatimisessa. Erikseen sovittaessa tehtäviin voi kuulua myös maanomistajien ohjaamista ranta-asemakaavoituksessa.

Virka on uusi. Tehtävässäsi olet osa timanttista kaavoituksen asiantuntijajoukkoa, ja teet yhteistyötä myös muiden kaupungin toimialojen ja seudun viranhaltijoiden kanssa. Alan lainsäädännön, ennakkotapausten sekä alan yleisen kehityksen seuraaminen on työssä tärkeää.

Tehtävässä vaaditaan soveltuva korkeakoulututkinto, sekä sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Maankäyttö- ja rakennuslain tuntemus sekä kokemus kunnallishallinnosta luetaan eduksi. Tehtävässä menestymistä edesauttavat vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluhenkisyys. Oman auton käyttömahdollisuus on työssä ainakin ajoittain tarpeen.

Toivomme sinulta itsenäistä työskentelyotetta sekä kykyä koordinoida moniammatillista asiantuntijajoukkoa. Tarjoamme vaihtelevan työnkuvan, yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön, työtilanteen salliessa joustavan etätyön sekä mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen.

Lohjan kaupunki on vapaaehtoisesti kaksikielinen.

Palkkaus määräytyy TS:n mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 3394,79 €, jonka päälle tulevat mahdolliset työkokemukseesi perustuvat lisät. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan.

Haastattelut on suunniteltu pidettäväksi viikolla 14.

Lisätietoja antaa kaavoituspäällikkö Kristiina Rinkinen, kristiina.rinkinen@lohja.fi, 044 374 0147 (Tavoitettavissa arkisin klo 16-17, voit jättää myös soittopyynnön)

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

TUTUSTU TYÖNANTAJAAN

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 29.03.2023 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-06-2-23. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

To apply for this job please visit www.kuntarekry.fi.