• Kaavoituspäällikkö
  • Rakentaminen ja kaavoitus
  • Asikkala
  • Tämä työpaikkailmoitus on vanhentunut, tai työpaikka on täytetty

Kotisivu Asikkalan kunta

Päijät-Hämeen edelläkävijäkunta, Asikkala, hakee mahtavaan joukkoonsa luovasti ajattelevaa ja ratkaisukeskeistä kaavoituspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Kaavoituspäällikkönä vastaat kunnan kaavoitustoiminnasta kunnanhallituksen ja kunnanjohtajan alaisuudessa. Kaavoituspäällikön tehtävään kuuluvat kunnan maankäyttöön ja kaavoitukseen liittyvät vaativat asiantuntijatehtävät, kuten kaavojen laadinta, maankäyttöön ja maapolitiikkaan liittyvä valmistelu kunnanhallitukselle, maankäyttö- ja rakennuslain mukaisena kaavoittajana toimiminen sekä yleinen kaavoitusasioiden valmistelu päätöksentekoon. Kaavoituspäällikkö toimii kaavoitusjaoston esittelijänä ja kaavasuunnittelijan esihenkilönä. Kaavoituspäällikkönä olet tärkeä osa kunnan elinvoimaisuuden rakentamista ja poikkihallinnollinen yhteistyö on olennaisessa roolissa tehtävässäsi.

Asikkalan kunnassa on reipas tekemisen meininki. Haluamme, että kaavoituspäällikkönä sinulta löytyy kehitysmyönteisyyttä tärkeän vastuualueen johtamiseen. Vastineeksi tarjoamme työpaikan, jossa rohkaistaan kokeilemaan uutta, ja jonka työntekijöitä kannustetaan kehittämään itseään ja taitojaan.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Hakija voi esittää hakemuksessaan palkkatoiveen. Virkaan valitun osalta noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Käytämme hakuprosessissa soveltuvuustestiä.

Viran kelpoisuusehtona on vähintään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto. Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta kaavoituksen työtehtävistä, erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, hyvää paineensietokykyä sekä projektinhallintaosaamista. Lisäksi hakijalta edellytetään maankäytön suunnittelua koskevien vaatimusten ja määräysten sekä maankäyttö- ja rakennuslain tuntemusta. Työssä menestyminen edellyttää erinomaista kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa.

Lähetäthän hakemuksesi 23.6.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta. Toivomme virkaan valittavan aloittavan tehtävässään heinä-elokuun aikana.

Hakijoihin ollaan yhteydessä heti juhannuksen jälkeen. Haastattelut järjestetään Vääksyssä keskiviikkona 29. kesäkuuta.

Lisätiedot:
Kunnanjohtaja Rinna Ikola-Norrbacka, p. 044 778 0210

Lisätietoja

http://www.asikkala.fi

TUTUSTU TYÖNANTAJAAN

Yhteystietomme

Kunnanjohtaja Rinna Ikola-Norrbacka, p. 044 778 0210

Yhteystiedot Kunnanjohtaja Rinna Ikola-Norrbacka, p. 044 778 0210
Työpaikan osoite Rusthollintie 2, 17200 VÄÄKSY
Palkkaus Hakija voi esittää palkkatoiveen
Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 23.06.2022 klo 12:00