• Katupäällikkö
  • Rakentaminen ja kaavoitus
  • Tekniikka
  • Pieksämäki
  • Tämä työpaikkailmoitus on vanhentunut, tai työpaikka on täytetty

Kotisivu Pieksämäen kaupunki

Pieksämäen kaupungin teknisen toimen kunnallistekniikka -tulosyksikössä on haettavana katupäällikön vakituinen virka. Viran hakuaikaa jatketaan siten, että hakemukset tulee jättää viimeistään 24.3.2023 kello 12:00. Virkaa aiemmin hakeneiden hakemukset huomioidaan ilman uutta hakemusta.

Katupäällikön keskeisimpiin tehtäviin kuuluvat katujen, puistojen ja yleisten alueiden kunnossapidon koordinointi ja työnjohtotehtävät. Työtehtäviin kuuluvat myös asiakaspalvelu, kustannustietoisuus sekä päivittäisen työn sujuvuudesta vastaaminen yhdessä oman henkilöstön kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena valittavalla tulee olla ammattikorkeakoulussa suoritettu amk-insinöörin tutkinto yhdyskuntatekniikan tai infratekniikan opintosuunnalla tai teknisessä oppilaitoksessa suoritettu insinöörin tutkinto yhdyskuntatekniikan tai tie- ja vesirakennustekniikan opintosuunnalla sekä työnjohtokokemusta infran rakentamisen ja kunnossapidon työnjohtotehtävistä.

Työtehtävien hoitaminen edellyttää monipuolista käytännön työkokemusta viran tehtäväalueelta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Viran hoitaminen edellyttää b- ajokorttia ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Palkkaus määräytyy TS:n mukaan, hakija voi esittää oman palkkatoiveensa. Virkaan valitulla on kuuden kuukauden koeaika. Ennen viran vastaanottamista valitun tulee toimittaa hyväksytty työhönsopivuuslausunto Pieksämäen kaupungin työterveyshuollosta.

Toimita hakemuksesi sähköisenä Kuntarekry.fi -palvelun kautta, johon pääsee kotisivuiltamme www.pieksamaki.fi/palvelut/avoimet-tyopaikat.

Opinto- ja työtodistuksia ei liitetä hakemukseen, niihin tutustumme haastattelun yhteydessä.

Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.

TUTUSTU TYÖNANTAJAAN

Yhteystietomme

Vs. tekninen johtaja Pekka Häkkinen, p. 044 588 3223, sähköposti: etunimi.sukunimi@pieksamaki.fi

Haku päättyy 24.03.2023 klo 12:00