• Kiinteistöinsinööri
  • Rakentaminen ja kaavoitus
  • Heinola

Kotisivu Heinolan kaupunki

Heinolan kaupunki hakee kiinteistöinsinööriä vakituiseen virkaan elinvoimatoimialalle

Heinola tarjoaa monipuolisen maankäytön vastuutehtävän kehittyvässä bio- ja kiertotalouden ja matkailun seutukaupungissa. Kehitämme vetovoimaista toimintaympäristöä niin yrityksille, asukkaille kuin vapaa-ajan asukkaille kuin matkailijoillekin.

Kiinteistöinsinööri toimii maankäyttöinsinöörin alaisuudessa osana kiinteistö- ja mittauspalvelualueen organisaatiota. Vastaat kiinteistöinsinöörin lakisääteisistä tehtävistä. Tehtäväalueitasi ovat yleisten alueiden toimitukset, kiinteistötoimitukset, tonttijakojen hyväksymiset, edustus kaupungin kiinteistötoimituksissa sekä muut delegointipäätösten mukaiset tehtävät. Säännöllinen yhteistyö henkilökunnan, asiakkaiden, päättäjien sekä yhteistyökumppaneiden ovat oleellinen osa työnkuvaa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on maanmittausalan diplomi-insinöörin tutkinto sekä vähintään kolmen vuoden työkokemus vastaavissa tehtävissä. Eduksi katsotaan hyvät kirjalliset ja suulliset vuorovaikutus- sekä yhteistyötaidot tehtävään liittyvissä verkostoissa.

Virka täytetään 15.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Virka täytetään 6 kuukauden koeajalla. Hakuaika päättyy 4.3.2021 klo 21.00. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen virkasuhteen alkamista.

Tehtävään haetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta (www.kuntarekry.fi). Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona ansioluettelo.

Yhteystiedot Heikki Mäkilä, elinvoimajohtaja p. 044 769 4141 heikki.makila@heinola.fi
 Markus Hakalin, vs maankäyttöinsinööri p. 044 797 8523 markus.hakalin@heinola.fi
Työpaikan osoite Rauhankatu 3, 18100 HEINOLA
Palkkaus Teknisen henkilöstön tes
Työ alkaa 15.3.2021 tai sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 04.03.2021 klo 21:00

 

To apply for this job please visit www.kuntarekry.fi.