• Kiinteistöpäällikkö
  • Rakentaminen ja kaavoitus
  • Tekniikka
  • Haapajärvi

Kotisivu Haapajärven kaupunki

Haapajärven kaupunki hakee kiinteistöpäällikköä

Kiinteistöpäällikön tehtäviin kuuluu johtaa kaupungin tilapalveluita sekä vastata kaupungin omistamien ja käytössä olevien tilojen hallinnoimisesta, budjetoinnista, ylläpidosta ja korjauksista. Vastaat tehtävässäsi kiinteistöjen toimintavalmiudesta ja kiinteistöpalveluiden kehittämisestä.

Kiinteistöpäällikkö on yksikkönsä esimies ja hän toimii vastuualuetta koskevien asioiden valmistelijana sekä tarvittaessa teknisen johtajan sijaisena.

Tilapalveluilla on hallinnoitavia tiloja yhteensä hiukan yli 50 000 m2. Korjaus- ja kunnossapitoinvestointeja tehdään vuosittain vajaalla miljoonalla eurolla. Lisäksi kaupungilla on lähivuosien investointiohjelmassa yli 20 milj.euron edestä uudisrakennushankkeita, mm. terveyskeskuksen laajennus, keskustan uusi alakoulu, liikuntasali, keskuskeittiö ja päiväkoti.

Arvostamme aktiivista, asiakassuuntautunutta ja määrätietoista työskentelytapaa sekä taitoa toimia itsenäisesti ja päättäväisesti monimuotoisessa asiakaskentässä. Toivomme hakijoilta vahvaa kokemusta kiinteistöjen ylläpidosta, budjetoinnista, rakentamisesta ja esimiestehtävistä.

Hankintalain tuntemus ja kokemus kilpailuttamisesta ovat merkittäviä etuja viran hoidossa. Töitäsi helpottamaan tarjoamme käyttöösi nykyaikaisen tietotekniikan ja ohjelmistot, joita ovat mm. Microsoft 365, Dynasty, Autocad, Granlund Manager ja Cloudia. Näiden hallitseminen kuuluu luonnollisesti osaamisalueeseesi. Kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva insinöörin tutkinto tai rakennusmestarin koulutus ja riittävä kokemus alalta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kuntien teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Soveltuvuuskokeet voidaan järjestää tarvittaessa. Suppea turvallisuusselvitys on tehtävässä toimimisen edellytys. Viran hoitaminen edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Yhteystiedot VS. tekninen johtaja Jouni Laajala. p. 044 4456 147 jouni.laajala@haapajarvi.fi
Työpaikan osoite Kirkkokatu 2, 85800 HAAPAJÄRVI
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 03.02.2022 klo 15:00

To apply for this job please visit www.kuntarekry.fi.