• Automaatiosuunnittelija
  • Tekniikka
  • Vantaa

Etteplan Finland Oy

Haemme kokenutta automaatiosuunnittelijaa osaksi Vantaan kasvavaa automaatiotiimiämme.

Sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus automaatiosuunnittelijan/automaatio-alueen työtehtävistä, ja olet työskennellyt niiden parissa asiakas/projektirajapinnassa. Luonteeltasi olet tiimityöskentelijä ja pystyt hallitsemaan laajempia kokonaisuuksia.

Menestyäksesi tehtävässä, odotamme että sinulla on:
-Suomen- ja englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito
-Vähintään 3 vuoden työkokemus automaatio-alalla
-Korkeakoulututkinto (AMK/Yliopisto) sähkö- ja automaatioalalta.

Eduksi katsotaan:
-Osaaminen eri työkalujen, kuten esimerkiksi Siemens, AllenBradley ja Beckhoff PLC-työkalujen kanssa
-Codesys pohjainen PLC ohjelmointi
-Matkustushalukkuus (osa työtehtävistä voi vaatia matkustamista)
-Muut työkalu-osaamiset katsotaan myös eduksi.
-Prosessiteollisuuden kokemus katsotaan eduksi.
-Sähkö- ja instrumentointisuunnittelu tausta katsotaan myös eduksi

Miksi Etteplan?

Meissä elää vahvasti ”Engineering with a difference”-asenne. Tällä tarkoitamme sitä, että tavoitteemme on pystyä täyttämään asiakkaidemme odotukset ja jopa ylittää ne ajattelemalla boksin ulkopuolelta ja pysymällä ajan hermoilla alati kehittyvässä tekniikan maailmassa. Meidän matkassamme sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi edelleen haasteellisten työtehtävien parissa – meillä työ on jatkuvaa oppimista ja kehittymistä! Tarjoamme mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön, ison yrityksen kokonaisvaltaisen tuen ja kilpailukykyisen palkan. Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä ammattimaisella asenteella. Panostamme Etteplanilla vahvasti henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen.

Kiinnostuitko?

Hienoa, mikäli kiinnostuit! Hakuaikaa on 15.10.2023 asti. Pyydämme ystävällisesti lähettämään CVsi rekrytointijärjestelmämme kautta., lisääthän mukaan myös palkkatoiveesi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi! Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, osastopäällikkömme Otto Tuomala kertoo mielellään lisää.
Ottoon voit olla yhteydessä joko puhelimitse +358 400 250 384 tai sähköpostitse otto.tuomala@etteplan.com

Tervetuloa Etteplanille!

Etteplanilla luomme globaalisti tietoisuutta ja ymmärrystä monimuotoisuudesta, yhdenvertaisuudesta ja osallistamisesta työyhteisössämme. Kehitämme aktiivisesti avointa keskustelua, verkostoitumista ja mahdollisuuksia oppia lisää – viemme DEI (Diversity, Equity & Inclusion) -agendaa yhdessä eteenpäin työpaikallamme!

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

To apply for this job please visit candidate.hr-manager.net.