• Määrälaskija
  • Rakentaminen ja kaavoitus
  • Tampere

Kotisivu Ralkon Oy

Haemme kokenutta laskentainsinööriä monipuolisten rakennushankkeiden määrälaskentaan.

Etsimme työntekijää, joka omaa usean vuoden kokemuksen rakennuskohteiden määrälaskennasta, erityisesti perustus- ja runkorakenteiden osalta. Hakijalta odotetaan itsenäistä ja huolellista työskentelyä, rakennusteknisten piirustusten lukutaitoa sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Työnhakijalla tulisi olla rakennusalan tekninen tutkinto (RKM, RI tai DI). Mahdollinen aiempi kokemus rakennuskohteiden kustannuslaskennasta, työmaatehtävistä tai projekti-insinöörin tehtävistä katsotaan eduksi.

Työ on pääosin kotoa käsin tehtävää etätyötä. Hyvien työskentelypuitteiden lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut. Työn toimenkuva ja vastuualue sovitaan tarkemmin sopivan henkilön löytyessä. Töiden aloittamisajankohta on myös joustava.

Oletko sinä etsimämme henkilö ammattitaitoiseen, tavoitteelliseen ja ihmisläheiseen tiimiimme? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti, mutta kuitenkin viimeistään 30.11.2023 mennessä osoitteeseen jari.piironen@ralkon.fi Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteydenotot ja lisätiedot: toimitusjohtaja Jari Piironen, 0400 589 010, jari.piironen@ralkon.fi