• Kunnossapidon työnjohtaja
  • Tekniikka
  • Kuusamo

Kotisivu Finavia Oyj

Oletko henkilö, jolla pysyvät langat käsissä? Tiedostat, että solmuja välillä syntyy, mutta osaat avata ne sujuvasti. Tule tekemään työtä, jota ilman kokonaisuus ei pysy kasassa.

Haemme Kuusamon lentoasemalle kunnossapidon työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä vastaat laaja-alaisesti lentoaseman kunnossapidon operatiivisesta toiminnasta ja palveluista. Toimit kunnossapidon esihenkilönä ja vastaat työnjohtamisesta. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia, suunnittelet ja johdat toimintaa sekä erilaisia hankkeita. Olet mukana kunnossapidon päivittäisessä operatiivisessa toiminnassa sekä palo- ja pelastusvahvuudessa. Työssäsi raportoit lentoaseman päällikölle.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää tehokkuus- ja kustannusajattelua sekä analyyttistä, yhteistyökykyistä ja ratkaisuhakuista toimintatapaa. Haluat panostaa henkilöstön hyvinvointiin. Olet vastuuntuntoinen kaikessa tekemisessäsi ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Sinulla on aktiivinen omatoiminen kehittämisote. Kokemus resurssienkäytön suunnittelusta on plussaa.

Sinulla on soveltuva ammattikorkeakoulutasoinen koulutus tai olet saanut vastaavat tiedot työkokemuksen kautta. Tehtävässä tarvitset organisointikykyä ja lähiesihenkilötyön hallintaa. Työ on vuorotyötä. IT-osaaminen katsotaan hakiessa eduksi.

Tehtävässä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa, sillä osallistut tarvittaessa lentoaseman palo- ja pelastustehtäviin. Lisäksi sinulla tulee olla BC-ajokortti.

Toivomme, että sinulta löytyy suuret korvat, joilla kuulet tiimisi viestit. Aistit pienetkin liikkeet työyhteisön hyvinvoinnin varmistamiseksi. Pidät myös silmäsi avoinna, jotta pystyt viestimään tiimisi tarpeet ylöspäin tilanteessa kuin tilanteessa. Samalla toimit myös äänenä, joka jalkauttaa strategiaamme ja jalostaa yhdessä sovittuja toimintatapoja arjessa.

HAKEMINEN

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Kuusamon lentoaseman päällikkö Sari Päivärinta tiistaisin klo 10-14, p. 0406685991.

Hae tehtävää 7.8.2022 mennessä oheisella hakulomakkeella. Liitä hakemukseen ansioluettelosi.

To apply for this job please visit rekry.finavia.fi.