• Liiketoimintajohtaja
  • Rakentaminen ja kaavoitus
  • Tekniikka
  • Avoin/sovittavissa

Kotisivu Bark Oy

Etsimme Liiketoimintajohtajaa tuulivoima -sektorille

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme Liiketoimintajohtajaa johtamaan tuulivoimarakentamisen liiketoimintaa. Voit pitää tukikohtaasi pääkonttorillamme Lappeenrannassa, Kemissä tai hybridinä vaikka kotikonttorilla. Et kuitenkaan pääse sammaloitumaan toimistoosi, koska tulet liikkumaan laajasti Suomessa työmailla ja asiakkaissa. Liiketoimintajohtajana pääset rakentamaan Barkilla uutta aluevaltausta, tuulivoimarakentamista. Bark tarjoaa energiayhtiölle tuulivoimarakentamisen kokonaisvaltaiset palvelut aina hankkeen suunnittelusta maatöihin ja perustuksiin saakka. Liiketoimintajohtajana vastaat tuulivoima-asiakkuuksista, rekrytoinneista, tuulivoimahankkeista ja sidosryhmäyhteistyöstä. Olet tulosvastuullinen huippukehittyvän segmentin toiminnasta. Saat käyttöösi jo alustetun asiakassalkun ja verkostot, kaupallisen tuen talosta, sekä kattavan perehdytyksen teollisuusrakentamisen saloihin. Barkilla on 20 vuoden kokemus teollisuusrakentamisen vaativista olosuhteista, mutta yritys on vielä nuori tuulivoimarakentamisen segmentissä. Tämä on houkutteleva paikka uraauurtavalle työlle menestyvässä yhtiössä!

Työssäsi otat haltuun koko toimialan ja hallitset tuulivoimarakentamisen eri prosessit: miten tarjouslaskennassa menestytään, mitä kallioankkuroinnissa tulee ottaa huomioon, miten sopimukset kannattaa tehdä, miten työmaalla asiat järjestetään, mitkä tapahtumat ovat avainasemassa. Tunnet tai haluat tutustua keskeisiin tuulivoimapäättäjiin. Substanssiosaamisesi rakentamisesta on vahvaa. Pärjäät neuvotteluissa, mutta olet valmis myös käärimään hihat pakkaskelillä työmaalla ja laittamaan hommat järjestykseen.

Etsimällämme liiketoimintajohtajalla on

–          Soveltuva tutkinto, esim. Rakennusmestari tai -insinööri AMK, tai DI

–          Kokemusta tuulivoimahankkeiden menestyksekkäästä läpiviennistä, mieluiten urakoitsijapuolella

–          Yrittäjämäistä asennetta uuden liiketoiminnan rakentamiseen

–          Näyttöjä tuloksekkaasta projektinjohtotyöstä vaativan rakentamisen saralla

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät työsuhde-edut, työskentelyvälineet ja dynaamisen työyhteisön.

Jos tunnistat itsesi hakuilmoituksesta, laita tulemaan vapaamuotoista hakemusta ja cv:tä alla olevasta linkistä.

Laitathan hakemuksesi tulemaan sähköpostitse osoitteeseen valtteri.hartikainen@bark.fi

Hakijoita haastatellaan jo hakuajan aikana, ja valmius rekrytointiin on olemassa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten olethan nopea ja laitat paperit sisään!

Lisätietoa avoimesta positiosta antaa Valtteri Hartikainen, 050 571 3666.