• Lujuuslaskija
  • Tekniikka
  • Tampere

Insinööritoimisto Comatec Oy

Vahvistamme organisaatiotamme ja etsimme joukkoomme lujuuslaskijaa

Tehtävä sijoittuu Comatec Groupin Rantotek yhtiöön, jonka erityisosaamista ovat erilaisten voima- ja kattilalaitosten suunnittelu- ja modernisointiprojektit, erityisesti höyrykattilalaitoksien, korkeapaineputkistojen ja säiliöiden suunnittelu. Tyypillisesti kattilalaitosprojektit koostuvat osakokonaisuuksista, joiden pohjalta muodostuu kattilalaitosinvestointiin liittyvä kokonaisuus perustamispäätöksestä käyttöönottoon. Toteutamme projektit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa yksittäisen osa-alueen suunnittelusta kokonaisvaltaisiin projekteihin.

Tehtävässä työskentelet osana lujuuslaskija tiimiämme. Oma vastuualueesi tulee olemaan koulutuksesi ja taustasi mukaan painelaitteiden lujuuslaskenta, putkistoanalyysit tai teräsrakenteiden lujuuslaskenta. Voit olla opintojen loppuvaiheessa oleva, vastavalmistunut tai jo alalla kokemusta hankkinut osaaja. Tehtävissä menestyminen edellyttää rohkeaa asennetta ja kykyä tarttua monipuolisiin haasteisiin. Toivommekin sinulta oma-aloitteisuutta sekä halua kehittyä alan huippu osaajaksi. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja sidosryhmiemme kanssa, ja siksi toivomme, että ryhmätyöskentely on sinulle luontevaa. Osa asiakkaistamme on kansainvälisiä, joten tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen taitoa. Toimipisteesi voi olla sopimuksen mukaan joko Tampereella tai Varkaudessa. Myös osittainen etätyö on mahdollinen.

Toivomme sinulta:

– soveltuvaa insinööri- tai DI-koulutusta

– vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja

– oma-aloitteisuutta ja kykyä saada asiat hoidettua sekä halua kehittyä alalla

– osaaminen laskentaohjelmistoista lasketaan eduksi (RFEM, Ansys, Staad Pro, Caesar II, Finsap tai vastaava)

– tuntemus PED/EN tai ASME-painelaitestandardeista katsotaan eduksi

– englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi

Tarjoamme sinulle

– mahdollisuuden olla mukana kehittämässä ympäristöystävällistä ja kestävää energiantuotantoa

– mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä teollisuuden suunnitteluprojekteissa

– osaavan henkilöstön kokonaisvaltaisen tuen projektin eri vaiheissa

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän, nykyaikaiset työkalut ja ohjelmistot, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan sekä kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut. Meillä pääset mukaan monipuolisiin projekteihin ja saat ympärillesi erinomaisen ja innostavan kollegaverkoston. Tärkein voimavaramme on osaava henkilöstö ja siksi panostammekin henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Tukenasi ovat aktiivinen tutortoiminta sekä Comatec Academy. Henkilöstökyselymme mukaan Comatecin vahvuuksia ovat mielekkäät työtehtävät, osaavat kollegat ja toimiva työn ja vapaa-ajan tasapaino. Meillä saat myös mm. liikunta- ja kulttuuriedun sekä laajan työterveyden.

Tässä työpaikassa pääset vaikuttamaan huomisen ratkaisuihin. Odotamme hakemustasi!

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 31.5.2024 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Ilpo Haikonen, p. +358 44 552 0903

Huomioithan, että edellytämme hakijoilta voimassa olevaa työ- tai oleskelulupaa Suomessa tai EU-alueella.

Rantotek Oy:lla on yli 30 vuoden vahva tausta energia-alan laitossuunnittelusta. Rantotek tarjoaa insinööriosaamistaan laajalla skaalalla voimalaitoksien teknisistä mitoituksista alkaen aina isompien projektikokonaisuuksien suunnitteluun ja valvontaan asti. Meillä on kokemusta suunnittelun kaikista osa-alueista kuten lämpöteknisestä mitoituksesta, polttotekniikasta sekä kattiloiden rakennesuunnittelusta.

Rantotek Oy on osa Comatec Groupia, joka on kasvava ja kehittyvä mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä asiantuntija- ja projektinhoitopalveluita tarjoava konserni. Meidät tunnetaan erityisesti kyvystä toteuttaa teknologiateollisuuden mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnitteluun liittyviä haastavia toimeksiantoja. Tavoitteenamme on jatkaa vahvaa kasvua sekä olla alan halutuin yhteistyökumppani.

Lue meistä lisää comatec.fi (www.comatec.fi)

 

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

To apply for this job please visit comatec.teamtailor.com.