• Maanhankintapäällikkö
  • Rakentaminen ja kaavoitus
  • Tekniikka
  • Sipoo

Kotisivu Sipoon kunta

Oletko maankäytön ja maanhankinnan asiantuntija ja etsit uusia haasteita? Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuuden Sipoota?

Sipoo on Suomen suhteellisesti nopeimmin kasvava kunta pääkaupunkiseudun kupeessa. Sipoo on Suomen kaikkien kuntien kuntavertailussa toiseksi paras vertaillessa asemaa elinvoiman, väestön ja talouden perusteella. Sipoo sijaitsee reilun vartin päässä Helsingistä ja Sipoosta pääsee näppärästi joka suuntaan. Sipoo uudistaa strategiaansa ja Sipoolla on pitkän aikavälin kehityskuva tavoitteineen vuoteen 2035. Olemme elävästi kaksikielinen ja ketterä kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin.

Haemme nyt joukkoomme neuvottelutaitoista maanhankintapäällikköä 8.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Maanhankintapäällikkönä olet yksi mittaus- ja kiinteistöyksikön monialaisista asiantuntijoista. Mittaus- ja kiinteistöyksikön toimialaan kuuluu maaomaisuuden hallinta, maanhankinta, tontinluovutus, paikkatiedot ja maastomittaustehtävät. Mittaus ja kiinteistöyksikkö on osa kehitys- ja kaavoituskeskusta.

Meillä työskentelet osana ketterää, tuloksekasta ja hyväntuulista työyhteisöämme. Toivomme, että olet persoonana yhteistyökyinen, myönteinen ja oman työtehtäväsi keskeisiä asioita tavoitteellisella tavalla eteenpäin vievä.
Maanhankintapäällikkönä työnkuvaasi kuuluu kunnan maanhankinnan ohjelmointi, maanhankintaneuvottelut, maanhankintaan liittyvien päätösten ja sopimusten valmistelu sekä maankäyttösopimuksiin liittyvät tehtävät sekä yksikön toimialaan liittyvät kehittämistehtävät. Työssäsi maanhankintapäällikkönä sinulla on vastuu suuren maanhankinnan työkokonaisuuden suunnittelusta, organisoinnista ja läpiviennistä. Työlläsi on kunnan kehitykseen merkittävät vaikutukset. Maanhankintapäällikkö toimii asiantuntijavaltuuksin maanhankinnan budjetoinnin ja pitkäjänteisen ohjelmoinnin parissa, työssä on paljon harkintavaltaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtävän ja näköalapaikan nopeasti kasvavassa kunnassa sekä hyvän työyhteisön tuen työtehtävien hoitamiseen. Toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta itsenäistä työotetta, kehittämisorientoitunutta työskentelytapaa ja valmiutta kohdata haasteellisiakin neuvottelutilanteita. Tämän lisäksi sinulla on hyvä tietotekninen osaaminen sekä hyvät yhteistyö- ja viestintätaidot.

Tehtävän kelpoisuusvaatimus on soveltuva korkeakoulututkinto tai muu tehtävään hyvin soveltuva tutkinto sekä riittävä kokemus vastaavantyyppisistä tehtävistä. Lisäksi edellytämme hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja.
Maanhankintapäällikön tehtävän hoitaminen menestyksekkäästi edellyttää järjestelmällisyyttä, hyvää paineensietokykyä ja kykyä yhteensovittaa monimutkaisia intressejä. Kokemus kunnallisen päätöksenteon valmistelusta katsotaan eduksi.
Edellytämme molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista osaamista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät TS:n mukaisesti, tehtäväkohtainen palkka on 4190e/kk. Koeaika on kuusi kuukautta ja valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemuksesi ansioluetteloineen pyydämme lähettämään 31.5.2022 klo 16.00 mennessä oheisen linkin kautta tai sivuiltamme www.sipoo.fi/rekry

Aloitamme mahdolliset haastattelut jo hakuaikana. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/kaavoitus-ja-kehittaminen/ https://www.sipoo.fi/tyo/uratarinoita/
https://www.sipoo.fi/kaavoitus-ja-kehittaminen/sipoo-rakentaa-ja-kehittaa/

TUTUSTU TYÖNANTAJAAN

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa ensisijaisesti tonttipäällikkö Anna-Leena Rouhiainen, puh. 040 191 4359 (tavoitettavissa arkisin 9-16),
lisäksi kehitysjohtaja Pirjo Siren, puh. 050 438 3539 (arkisin klo 8-9 tai klo 16-17)

WWW-osoite http://sipoo.fi
Yhteystiedot Lisätietoja antaa ensisijaisesti tonttipäällikkö Anna-Leena Rouhiainen, puh. 040 191 4359 (tavoitettavissa arkisin 9-16), lisäksi kehitysjohtaja Pirjo Siren, puh. 050 438 3539 (arkisin klo 8-9 tai klo 16-17)
Työpaikan osoite Martinkyläntie 94, 04130 SIPOO
Palkkaus TS:n mukainen
Työ alkaa 08.08.2022, Sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 31.05.2022 klo 16:00

To apply for this job please visit www.kuntarekry.fi.