• Maankäyttöinsinööri
  • Rakentaminen ja kaavoitus
  • Heinola

Kotisivu Heinolan kaupunki

Heinolan kaupunki hakee määräaikaista maankäyttöinsinööriä elinvoimatoimialalle

Heinola tarjoaa monipuolisen maankäytön vastuutehtävän kehittyvässä bio- ja kiertotalouden ja matkailun seutukaupungissa. Kehitämme vetovoimaista toimintaympäristöä niin yrityksille, asukkaille kuin vapaa-ajan asukkaille kuin matkailijoillekin.

Maankäyttöinsinööri toimii kiinteistö- ja mittauspalvelualueen johtajana. Palvelualue vastaa kaupungin maapolitiikan toteutuksesta, maaomaisuuden hallinnasta, kiinteistönmuodostuksesta, kiinteistörekisteripalveluista, paikkatiedoista ja maastomittauksista. Maankäyttöinsinööri vastaa oman palvelualueensa toiminnasta, taloudesta, kehittämisestä ja tavoitteiden saavuttamisesta sekä johtaa, kehittää ja valvoo toimintaa elinvoimajohtajan alaisuudessa. Maankäyttöinsinöörin tehtäviin kuuluvat maanhankinta ja luovutus, maankäyttösopimusten valmistelu sekä muut elinvoimatoimialan toimintaohjeen mukaiset ja muut esimiehen määräämät tehtävät.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto sekä vähintään kolmen vuoden työkokemus vastaavissa tehtävissä. Eduksi katsotaan hyvät kirjalliset ja suulliset vuorovaikutus- sekä yhteistyötaidot, neuvottelutaidot, kehittämismyönteisyys ja tavoitteellisuus.

Valittava henkilö toimii kahden vuoden määräaikaisessa virkatehtävässä aloittaen nykyisen maankäyttöinsinöörin viransijaisena 15.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään 6 kuukauden koeajalla. Työ aloitetaan sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 4.3.2021 klo 21.00. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen virkasuhteen alkamista.

Tehtävään haetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta (www.kuntarekry.fi). Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona ansioluettelo.

Yhteystiedot Heikki Mäkilä, elinvoimajohtaja p. 044 769 4141 heikki.makila@heinola.fi
 Markus Hakalin, vs maankäyttöinsinööri p. 044 797 8523 markus.hakalin@heinola.fi
Työpaikan osoite Rauhankatu 3, 18100 HEINOLA
Palkkaus Teknisen henkilöstön tes
Työ alkaa 15.3.2021 tai sopimuksen mukaan.
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 04.03.2021 klo 21:00

To apply for this job please visit www.kuntarekry.fi.