• Maankäyttöinsinööri
  • Rakentaminen ja kaavoitus
  • Tekniikka
  • Tuusula

Kotisivu Tuusulan kunta

Haemme maankäytön palveluyksikköön maankäyttöinsinööriä vakinaiseen virkaan.

Maankäyttöinsinöörin tärkeimmät tehtävät ovat maankäyttösopimusten ja kaavoituksen käynnistämissopimusten valmistelu, vuokrasopimusten laatiminen ja vuokrauspäätösten valmistelu sekä täytäntöönpano ja vuokrauksiin liittyvien rekisterien ylläpito ja maankäyttölupien valmistelu. Tehtävän tarkempi kuvaus räätälöidään valittavan henkilön osaamisalueiden mukaan.

Virantoimitus alkaa 1.5.2024 tai sopimuksen mukaan.  Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Maankäyttöinsinöörin tehtäväkohtainen palkka on 3829,88 euroa/kk. Lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisää, joka on 4 % tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Koeaika on 6 kk. Virkaan valitun on ennen virkavaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan

Kelpoisuusehtona on maanmittausalan amk-insinöörin tutkinto tai sitä vastaava aiempi tutkinto tai muu soveltuva korkeampi koulutus.

Edellytämme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä hyvää kiinteistölainsäädännön tuntemusta. Lisäksi tarvitaan myös vuorovaikutus-, viestintä- ja neuvottelutaitoja. Arvostamme tietämystä ja kokemusta myös rekisteri- ja paikkatieto-ohjelmista. Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Lisätiedot: maankäyttöpäällikkö Päivi Hämäläinen, 040 314 4557, paivi.hamalainen@tuusula.fi

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat 21.4.2024 klo 23.59 mennessä. Löydät hakijan ohjeet LAURA™-palvelun käyttämiseen täältä. Mikäli sinulla on kysyttävää LAURA™-palvelun käyttämisestä, ota yhteyttä Tuusulan kunnan henkilöstöpalveluihin hr@tuusula.fi.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Olemme avanneet haun uudelleen, ja aikaisemmit tehtävää hakeneet otetaan haussa huomioon.

Meillä pääset rakentamaan tavallisten tuusulalaisten arkea ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Tuusulan kunta tukee sinua ja työhyvinvointiasi monin tavoin. Kunnassamme työurat ovat kestäviä, eli tarjoamme edellytykset työskennellä ja kehittyä vaikka aloittelevasta tekijästä kokeneeksi konkariksi saman työnantajan palveluksessa. Tuusulassa on töissä monen eri alan ammattilaisia ja sellaiseksi kehittyviä. Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

To apply for this job please visit tuusula.rekrytointi.com.