• Maankäyttöneuvottelija
 • Rakentaminen ja kaavoitus
 • Tekniikka
 • Kirkkonummi

Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunta hakee maankäyttöneuvottelijaa vakituiseen virkaan.

Maankäyttöneuvottelija työskentelee yhdyskuntatekniikan palvelualueella tontti- ja paikkatietopalveluissa vastaten raakamaan hankinnasta ja maankäyttösopimusten neuvottelemisesta yhdessä kunnangeodeetin kanssa. Maankäyttöneuvottelija vastaa lisäksi yhtiömuotoisten asuntotonttien luovutuksista ja toimii asemakaava-alueiden maapohjaa koskevissa kiinteistöveroasioissa verottajan yhteyshenkilönä. Tontti- ja paikkatietopalvelujen asiantuntijat osallistuvat palvelualueen ja yksikön työryhmien toimintaan.

Työssä pääset vaikuttamaan kuntalaisten arkeen ja hyvinvointiin.

Tehtävä edellyttää:

 • hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja,
  • sopimusosaamista,
  • kiinteistölainsäädännön osaamista,
  • valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, sekä
  • hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Kuntasektorin paikkatieto-ohjelmistojen kuten Facta-kuntarekisterin ja Esrin ohjelmistojen hallinta sekä ruotsin kielen taito katsotaan hakijalle eduksi.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on maanmittausalan korkeakoulututkinto, oikeustieteen maisterin tutkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 3 995,15 euroa. Työkokemuksesta ja henkilökohtaisesta lisästä riippuen kokonaispalkka on työsuhteen alkaessa 4 345 – 4 665 euroa. Työaika on 36,25 tuntia viikossa. Meillä on käytössä liukuva työaika ja mahdollisuus tehdä myös etätöitä. Kirkkonummen kunta työnantajana kannustaa työssä kehittymistä ja oppimista. Kunnalla on henkilöstöetuna käytössä liikunta- ja kulttuurietu.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan. Virka voidaan täyttää heti tai sopimuksen mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Pidämme haastattelut ajalla 7.-18.6.

Hakemukset toimitetaan 4.6.2024 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain KIR-01-12-24).

Lisätietoja

http://kirkkonummi.fi

Yhteystietomme

kunnangeodeetti Otso Kärkkäinen, puh. 040 126 9794, etunimi.sukunimi(at)kirkkonummi.fi

To apply for this job please visit www.kuntarekry.fi.