• Maankäyttöneuvottelija
  • Rakentaminen ja kaavoitus
  • Tekniikka
  • Tuusula

Kotisivu Tuusulan kunta

Tuusula – tekemisen taidetta!

Meillä pääset rakentamaan tavallisten tuusulalaisten arkea ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Tuusulan kunta tukee sinua ja työhyvinvointiasi monin tavoin. Kunnassamme työurat ovat kestäviä, eli tarjoamme edellytykset työskennellä ja kehittyä vaikka aloittelevasta tekijästä kokeneeksi konkariksi saman työnantajan palveluksessa. Tuusulassa on töissä monen eri alan ammattilaisia ja sellaiseksi kehittyviä. Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Haemme maankäytön palveluyksikköön maankäyttöneuvottelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Maankäyttöneuvottelijan tärkein työtehtävä on aktiivinen maa-alueiden hankinta kunnan yhdyskuntarakentamisen ja virkistyskäytön tarpeisiin. Tehtävä sisältää neuvotteluja maanomistajien kanssa, maan ostoon liittyvien kauppakirjojen ja päätösten valmistelua sekä monipuolisesti muuta kunnan maankäyttöön liittyvää valmistelua. Tehtävän tarkempi kuvaus räätälöidään valittavan henkilön osaamisalueiden mukaan.

Kelpoisuusehtona on maanmittausalan amk-insinöörin tutkinto tai sitä vastaava aiempi tutkinto tai muu tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Edellytämme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä hyvää kiinteistölainsäädännön tuntemusta. Lisäksi tarvitaan myös vuorovaikutus-, viestintä- ja neuvottelutaitoja. Arvostamme tietämystä ja kokemusta myös rekisteri- ja paikkatieto-ohjelmista. Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Maankäyttöneuvottelijan tehtäväkohtainen palkka on 3643,03 euroa/kk ja lisäksi voidaan maksaa mahdollinen ammattialalisä. Koeaika on kuusi kuukautta.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa maankäyttöpäällikkö Päivi Hämäläinen, p. 0403144557 tai etunimi.sukunimi@tuusula.fi.

Jätä sähköinen hakemus ansioluetteloineen 5.6.2023 klo 16.00 mennessä osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haku on avattu uudelleen 8.5.2023. Huomioimme tässä haussa myös aikaisempaan hakuun tulleet hakemukset.

TUTUSTU TYÖNANTAJAAN

 

Yhteystietomme

maankäyttöpäällikkö Päivi Hämäläinen, p. 0403144557 tai etunimi.sukunimi@tuusula.fi.

To apply for this job please visit tuusula.rekrytointi.com.