• Maisema-arkkitehti / maisemasuunnittelija
  • Rakentaminen ja kaavoitus
  • Helsinki
  • Tämä työpaikkailmoitus on vanhentunut, tai työpaikka on täytetty

Sweco Finland Oy

Me swecolaiset uskomme, että vihreä siirtymä tarjoaa osaajillemme täysin uudenlaisia mahdollisuuksia hyödyntää karttunutta osaamista, taitoja ja kokemuksia. Me haluamme toimia vihreän siirtymän muutosvoimana.

Katso, kuinka sinä rakennat kanssamme muutosta tässä roolissa!

Maisema-arkkitehtinamme / -suunnittelijanamme työnkuvaasi kuuluu monipuoliset maisema- ja kaupunkisuunnittelun tehtävät osana monialaista työyhteisöä. Olet mukana maisema- ja vihersuunnittelun kentällä kaikissa eri suunnitteluvaiheissa vahvuuksiesi ja kehittymistoiveidesi mukaan.

Tarkempi työnkuvasi räätälöidään osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Kanssamme pääset oppimaan jatkuvasti lisää, ja etenemään uudelle tasolle mielenkiintoisten projektiemme parissa. Tuemme kehitystäsi urapolullasi omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan – tarjoamme myös mahdollisuuden laajentaa osaamistasi asiantuntijana, projektien johdossa tai edetä vaativampiin tehtäviin.

Näin edistät vihreää siirtymää konkreettisesti

Maisemasuunnittelija pääsee vaikuttamaan työssään kohteiden siniviherympäristön ratkaisuihin kaikilla eri suunnittelutasoilla. Mukana ovat myös esimerkiksi biodiversiteetin huomioiminen, ilmastonmuutoksen sopeutumisen ratkaisut, kiertotalous ja yhteiset suunnittelutehtävät mm. energiaratkaisujen ja liikenteen saralla.

Muutosta saamme aikaan yhdessä

Swecolla pääset osaksi monialaisia yhdyskuntasuunnittelun projekteja yhdessä arkkitehtuurin, liikenteen, luonnon ja ympäristötekniikan, taitorakenteiden, energian sekä yhdyskuntatekniikan asiantuntijoidemme kanssa.

Työskentelemme 28 paikkakunnalla, joista oma toimipisteesi voi olla sijaintisi mukaan Turussa tai Helsingissä.

Merkittäviä käynnissä olevia hankkeita ovat tällä hetkellä mm. Turun allianssimuotoinen raitiotiehanke. Katsomme rohkeasti tulevaisuuteen ja meillä Sinulla on mahdollisuus kehittyä haluamiisi tehtäviin.

Mitä lupaamme sinulle

Me ymmärrämme hyvin, että kaltaisellesi osaajalle on varmasti kysyntää. Niinpä me haluamme auttaa sinut vakuuttumaan, että tähän työmahdollisuuteen kannattaa tarttua.

  1. Jos sinusta tuntuu, että haluat vaikuttaa isommin, tämä on tilaisuutesi. Meillä olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa – vaikutat yhteiskunnallisesti merkittävissä ja paikallisesti tärkeissä hankkeissa. Meitä vihreän siirtymän parissa työskenteleviä yhdistää halumme tehdä hyvää.
  2. Mutkattomuutta ja innostuneisuutta – sitä on tarjolla. Tässä meidän porukassamme työilmapiirin pinnalla päällimmäisenä väreilee välittömyys ja kunnioitus toisiamme kohtaan. Me tuemme, arvostamme ja kannustamme toisiamme – siihen voit luottaa. Tarkemmin voit tutustua kulttuuriimme täällä.
  3. Ura- ja oppimismahdollisuuksista et takuulla jää paitsi. Tulevaisuutemme vihreän siirtymän muutosvoimana synnyttää valtavasti uudenlaisia uramahdollisuuksia ja -polkuja. Pääset suunnittelemaan omannäköistä uraa ja tässä me kuuntelemme nimenomaan sinua. Ja kun uuden äärellä olemme, työ myös tekijäänsä opettaa.
  4. Kun arjessa sattuu ja tapahtuu, me joustamme. Työ ja elämä vaatii välillä sovittelua – sen me ymmärrämme. Hyvät työelämäkokemukset ovat meille a ja o ja tämän huomaat nopeasti, jos työkaveriksemme tulet. Työtä teemme siellä, missä se on mielekkäintä – mielellämme myös toisiamme toimistolla kohdaten.
  5. Monipuolinen ja kattava henkilöstöetumme eivät ole tuulesta temmattuja vaan niiden sisältöön vaikutat itse. Ei vain hupia ja sirkushuvia, vaan aitoja, sinun elämääsi tukevia hyötyjä ja etuja.

Katse vielä hetkeksi sinuun

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset jo aikaisempaa työkokemusta maisema- tai kaupunkisuunnittelun alalta sekä vahvaa viherosaamista. Sinulla on lisäksi tehtävään soveltuva koulutus maisemasuunnittelun alalta (esim. maisema-arkkitehti, maisemasuunnittelija, rakennetun ympäristön hortonomi). Erityisosaamisesi vaikkapa biodiversiteetistä, valaistuksesta, taiteesta tai tietomallintamisesta näemme merkittävinä lisävahvuuksina.

Yhdessä työskentelyä varten tarvitset hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja toimit sujuvasti osana ryhmää. Sinulla on laaja tuntemus ammattikentältä ja seuraat kiinnostuneena alan kehitystä.

Tehtävässä tarvitset myös sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Lisäksi hallitset suunnitteluohjelmistojen käytön (käytössämme mm. Autocad, Novapoint ja Archicad).

Vihreää siirtymää rakennetaan nyt – tule työkaveriksemme!

Me haluamme tarjota sinulle erinomaisia työelämäkokemuksia ja vaikuttavan uran vihreän siirtymän parissa.

Jos sinulla on tähän liittyen mielessä kysymyksiä, tiimipäällikkömme Jenny Asanti juttelee mielellään kanssasi. Jenny on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse numerosta p. 040 137 4817 tai sähköpostitse jenny.asanti@sweco.fi.

Mikäli olet jo valmis hakemaan työkaveriksemme, voit niin tehdä oheisen linkin kautta maanantaihin 20.5. mennessä.

Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odottele viime hetkeen asti.

Jos vielä muuten haluat ennen hakemista tutustua työhömme vihreän siirtymän muutosvoimana, sekin onnistuu. 

Klikkaa tänne ja sukella arkeemme!

Swecon Infra ja liikenne -toimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Olemme myös johtava raideliikenteen asiantuntija Pohjois-Euroopassa. Työmme tuloksena syntyy ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestäviä elinympäristöjä.

Sweco suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Yhdessä asiakkaidemme ja 22 000 arkkitehtimme, insinöörimme ja muun asiantuntijamme voimin tartumme kaupungistumisen haasteisiin ja digitalisaation mahdollisuuksiin ja luomme ratkaisuja, jotka edistävät kestävämmän yhteiskunnan kehittämistä. Sweco on Euroopan johtava suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayritys, jonka liikevaihto vuonna 2023 oli noin 2,5 Mrd euroa. Sweco on listattu Tukholman pörssiin (Nasdaq).

 

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä