• Merenkulun sähkötekniikan lehtori
  • Tekniikka
  • Kotka

Kotisivu Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy

Paras tapa tuntea huominen on luoda se itse. Siksi tuomme yhteen huomisen tekijät. Meillä voit tehdä vaikuttavaa työtä, jonka tulokset näkyvät yhteiskunnassa ja tulevaisuuden työelämässä. Jätämme kädenjälkemme sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Tahdotko sinä jättää omasi?

Nyt sinulla on siihen oiva tilaisuus, sillä etsimme Xamkiin lehtoria tai tuntiopettajaa vastaamaan omalta osaltaan sähkötekniikan opetuksesta merenkulussa.

Sinulla on sähkötekniikan DI tutkinto, muu soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai insinööri YAMK. Huomioimme myös soveltuvan insinöörikoulutuksen, mikäli sinulla on erittäin vahva, meidän tehtäväämme sopiva työkokemus taustalla. Toimipaikkanasi on Kotkan kampus. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, ja se alkaisi 2.1.2024 tai mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman nopeasti vuoden 2024 alkupuolella. Tehtävän täytössä noudatamme 6 kk:n koeaikaa.

Mistä työssä on kyse?

Vastaat merenkulun insinöörien (sähkövoimatekniikka) opetuksen toteuttamisesta yhdessä muiden lehtorien kanssa. Merenkulussa koulutamme merikapteeneita sekä laivatekniikan ja sähkövoimatekniikan insinöörejä.

Työtehtäviisi kuuluu sähkötekniikan opettaminen ensisijaisesti merenkulun insinööreille (laivakone- ja sähkövoima-). Teoriaopetusta, laboratoriotöiden ohjausta, opinnäytetöiden ohjausta, osallistumista TKI-hankkeisiin sekä koulutuksen kehittämistehtäviin yhdessä muun merenkulun opettajatiimin kanssa.

Sinulla on aitiopaikka seurata merenkulun insinöörien kehittymistä Kotkassa ja uusien teknologioiden käyttöönottoa. Kotkan uusi Xamkin kampus uusine sähkövoimatekniikan labroineen ja merenkulun simulaattoreineen valmistuu syksyllä 2024. Pääset osaltasi vaikuttamaan myös siihen, että alan korkealuokkainen osaaminen säilyy maassamme. Lähimpinä työtovereinasi on kokomerenkulun innostava ja osaava, noin kymmenen henkilön tiimi. Tehtäviin kuuluu myös TKI-hankeiden toteuttamista.

Miksi meille kannattaa hakea?

Meillä teet vaikuttavaa työtä, jonka tulokset näkyvät koko yhteiskunnassa.

Meillä on tiivis yhteishenki, joka yhdistää kaikkia opiskelijoista henkilökuntaan. Työskentelemme yhdessä tiedon ja tutkimuksen eteen ja tämä näkyy niin, että kaikki ovat valmiita auttamaan toisiaan.

Meille on päivänselvää, että voit suunnitella omaa työtäsi ja työaikojasi. Haluamme, että voit antaa itsestäsi parasta työssä sekä vapaa-aikana.

Opettajana toimiminen on kiinnostavaa, haasteellista ja joskus kuormittavaakin, mutta vastaavasti joustavaa, itsenäistä sekä palkitsevaa. Palkkasi on yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukainen tekniikan saatavuuslisällä. Pidämme hyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon. Lisäksi tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä liikunta-, hieronta- ja kulttuurieduilla. Me Xamkissa työskentelemme uutta oppien ja toisiamme kirittäen. Meillä sinulla on mahdollisuus oppia ja kehittyä työsi mukana.

Kannustamme sinua kehittämään osaamistasi jatkuvasti, ja siksi tarjoamme sinulle Xamkin avoimen ammattikorkeakoulun opinnot veloituksetta.

Entä mitä odotamme sinulta?

Edellytämme sinulta sähkötekniikan DI tai insinööri YAMK, mutta huomioimme myös soveltuvan insinöörikoulutuksen, mikäli sinulla on vahvat kokemukset tehtävän kannalta. 

Tehtävän kelpoisuusehdot ovat ammattikorkeakouluista annetun asetuksen mukaiset eli ylempi korkeakoulututkinto (lehtori) ja 3 vuoden työkokemus opetettavalta alalta. Lisäksi edellytämme opettajan koulutusta tai vaihtoehtoisesti se tulee suorittaa 3 vuoden kuluessa työtehtävän aloittamisesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvä englannin kielen taito on merenkulun opetuksessa ja alalla suotavaa. Odotamme sinulta edellisten lisäksi laaja-alaista sähkötekniikan työkokemusta asennus- ja/tai valvontatöistä. Erityisesti arvostamme työkokemusta energiantuotannosta, teollisuudesta tai telakalta laivojen sähköasennuksista tai laivakäytöistä kertynyttä työkokemusta. Lisäksi S1 tai S2 sähköpätevyys on eduksi.

Työkokemuksen minimivaatimus hakukelpoisuuden takia on 3 vuotta, mutta tässä tehtävässä menestyminen vaatisi minimissään 4 vuotta soveltuvaa työkokemusta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa; hyvä englannin kielen taito on merenkulun opetuksessa ja alalla välttämätöntä.

Muun kielitaidon katsomme eduksi.

Miten hakuprosessi etenee?

  • Hae paikkaa tämän ilmoituksen alalaidasta ja liitä hakemukseen ansioluettelosi. Todistukset pyydämme valitulta.
  • Osan hakijoista kanssa etenemme soveltuvuusarviointiin.
  • Olemme yhteydessä kaikkiin hakemuksen jättäneisiin viimeistään valinnan jälkeen.

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Xamkista tai työstä lisää, pyydämme ottamaan yhteyttä yhteyshenkilöön.

Yhteyshenkilöt

Olli-Pekka Brunila

koulutusjohtaja

044 702 8481

olli-pekka.brunila@xamk.fi

 

 

Yhteystiedot Olli-Pekka Brunila, koulutusjohtaja, logistiikka & merenkulku, olli-pekka.brunila@xamk.fi, 044 702 88481
Työpaikan osoite 48220 KOTKA
Palkkaus TESin mukaan
Työ alkaa 2.1.2024 tai sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 08.12.2023

To apply for this job please visit www.xamk.fi.