• Mittausinsinööri
  • Rakentaminen ja kaavoitus
  • Tekniikka
  • Lappeenranta

Kotisivu Lappeenrannan kaupunki

Tule Lappeenrantaan Saimaan rannalle, lähelle luontoa, keskelle yhtä Euroopan vihreimmistä kaupungeista.

Tarjolla vakituinen mittausinsinöörin virka

Lappeenrannan kaupungin maaomaisuuden hallinta vastaa maapolitiikasta, paikkatieto- ja tonttipalvelusta, maa-, vesi- ja metsäomaisuudesta sekä kiinteistönmuodostuksesta ja yksityistieasioista. Maastomittauksen toimintayksikkö toimii paikkatietopäällikön alaisuudessa osana maaomaisuuden hallintaa.

Pääasiallinen työtehtäväsi on toimia maastomittauksen toimintayksikön esihenkilönä. Vastuullasi on mm.
– toimintayksikön työnohjaus
– toimintayksikön kehittäminen
– hankintojen valmistelu ja
– talouden seuranta.

Esihenkilötehtävän luonteen vuoksi osa viikosta tehdään lähityönä toimistolla, mutta osan viikosta voit halutessasi työskennellä tehtävien niin salliessa etänä.

Maastomittausyksikössä toimii apunasi mittausetuhenkilö päivittäisen työn organisoinnissa. Työhön perehdyttää nykyinen viranhoitaja.

Saat haastaa itseäsi ja kehittää osaamistasi tuetussa työyhteisössä. Pääset tekemään sekä siistiä sisätyötä, että liikkumaan luonnossa työtehtäviesi merkeissä.

Tehtäviisi kuuluu myös mm. mittaustehtäviin liittyvän paikkatiedon hyödyntäminen mittaustehtävien kehittämisessä. Valittavan kokemuksesta ja koulutuksesta riippuen tehtäviin kuuluu myös muita maaomaisuuden hallinnan vastuualueen työtehtäviä.

Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Edellytämme hyviä sosiaalisia taitoja sekä mittaustekniikan laitteiden ja ohjelmistojen perustason hallitsemista.

Katsomme eduksi kuntatyökokemuksen sekä kunta-alan työehtosopimusten (KVTES, TTES ja TS) osaamisen.
Lappeenrannan kaupungilla on käytössä Trimblen nykyaikaiset mittalaitteistot, Trimble Locus-paikkatieto-ohjelmisto, Trimble Business Center- sekä 3D-Win mittausaineistojen käsittelyohjelmistot.

Näin onnistut tehtävässä:

Haemme tehtävään kehittymishaluista, aikaansaavaa ja hyvän asiakaspalveluasenteen omaavaa, itsenäisesti sekä hyvässä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa työskentelevää henkilöä.

Kelpoisuusvaatimuksena on maanmittausalan tai siihen verrattavan alan tutkinto (AMK tai vastaava aiempi insinöörin tai teknikon tutkinto). Verrannolliset tutkinnot voivat olla esimerkiksi infra-alalta tai maanrakennustekniikan puolelta.

Arvostamme työntekijöitämme. Etuihimme kuuluu mm. liikunta-, kulttuuri- ja polkupyöräetu, koulutukset, sekä etätyöskentelymahdollisuudet työtehtävien niin salliessa.

Hakuaika päättyy 9.6.2023 klo 15.00.

Hakemus pyydetään täyttämään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Virka täytetään 1.9.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakijoita voidaan kutsua haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

Tehtävän palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 3093 euroa. Virkaan sovelletaan 6 kk koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilasta.

Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi

TUTUSTU TYÖNANTAJAAN

 

Yhteystietomme

Kaupungingeodeetti Riitta Ruutiainen, puh. 040 718 0954, etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi ja
mittausinsinööri Ville Ronkanen, 040 511 7827, etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi

To apply for this job please visit www.kuntarekry.fi.