• Myynti-insinööri/Sisämyyjä
  • Tekniikka
  • Kerava

Kotisivu Thinkflow Oy

Nyt haemme joukkueemme vahvistukseksi
MYYNTI-INSINÖÖRIÄ / SISÄMYYJÄÄ
Tehtäväsi on koko tuotevalikoimamme myynti ja tarjouslaskenta asiakaskunnallemme. Sekä toisinaan lähettämössä työskentely tarpeen mukaan. Toimit asiakasvastuullisesti tarjoten kunkin asiakkaan prosesseihin meillä tarjolla olevista mahdollisuuksista oikeat ratkaisut. Kykenet luomaan hyvät, luottamukselliset ja avoimet suhteet, joiden avulla pystyt laajentamaan olemassa olevia asiakkuuksia ja luomaan uusia.
Tehtävä edellyttää voimakasta myyntihenkisyyttä, kykyä ja halua oppia uusia asioita sekä nöyryyttä kuunnella asiakastasi. Lisäksi työtehtävässä tarvitaan tarkkuutta ja hyviä matematiikan- ja excelin osalta. Kokemus vastaavista töistä jollakin teollisuuden alalla on hyödyksi. Elintarviketeollisuuden erityisvaatimusten ymmärtäminen on suuri etu. Englannin kielen taito on välttämätön, sillä päivittäinen asiointi päämiestemme kanssa on osa tehtävääsi.
Tuotekoulutus tehtävään tapahtuu Keravalla, Tanskassa, Ruotsissa ja Englannissa.
Me tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän menestyvässä yrityksessä, maailman parhaat tuotteet ja miellyttävän työympäristön. Tehtävässä onnistuminen on Sinusta itsestäsi kiinni ja onnistuminen palkitaan sille kuuluvalla tavalla.
Tiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja Antti Kojo, 040 516 4431. Lähetä hakemus sähköpostilla palkkatoiveineen osoitteeseen antti.kojo@thinkflow.fi .
Tuotteita ja taustoja voit tutkailla osoitteesta www.thinkflow.fi