• Myynti-insinööri
  • Tekniikka
  • Vantaa

Kotisivu Oy Säätö Ab

Täydennämme myyntitiimiämme ja haemme uutta

Myynti-insinööriä

Työsuhde alkaa noin kuukauden mittaisella myyntitiimin tukihenkilönä toimimisella.

Samanaikaisesti kouluttamme sinut asiantuntijaksi toimimaan itsenäisenä myynti-insinöörinä.

Tukihenkilön työtehtäviin kuuluu avustavat tehtävät markkinoinnissa, tarjousprosessissa, tilauskäsittelyssä, toimituksessa ja jälkiseurannassa. Pääset osallistumaan projektin eri vaiheisiin samalla kun saat yleiskatsastuksen Suomen teollisuudesta ja laitevalintaprosessista. Säädöllä toimii myös sisäinen myyntikoulutus, johon pääset osallistumaan. Keskikokoisessa yrityksessä tulet tutustumaan koko myyntiprosessiin ja pääset vaikuttamaan sen kehittämiseen.

Myynti-insinöörin työtehtäviin kuuluu teknistä neuvontaa, ratkaisun löytämistä, myyntityötä, projektinjohtoa sekä asiakaskäyntejä pääasiassa Suomessa. Työ on enemmänkin teknistä konsultointia kuin osta-osta-osta-tyyppistä myyntiä.

Edellytämme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta esim. kone-, automaatio-, tai prosessitekniikan alalta (Insinööri AMK), B-ajokorttia sekä sujuvia suomen- ja englannin kielen taitoja, yhteistyökykyä ja joustavuutta sekä asiakastyössä tarvittavaa matkustusvalmiutta. Ruotsinkielentaito katsotaan eduksi. Ominaisuuksiltasi olet valmis ja halukas tekemään työtä innostuneesti, ahkera, ulospäin suuntautunut sekä järjestelmällinen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä myynnin ammattilaiseksi sekä kannustavan ja tukevan työilmapiirin.

Oy Säätö Ab on keskikokoinen vuonna 1969 perustettu kotimainen teknisen alan maahantuontiyritys Vantaalla. Tuotteisiimme kuuluvat teollisuuden venttiilit, virtaus-, pinta-, paine ja lämpötilamittaukset sekä turvalaitteet.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen thor@saato.fi mahdollisimman nopeasti. Teemme päätöksemme heti kun sopiva henkilö löytyy. Mikäli sinulla on kysymyksiä, ole yhteydessä sähköpostitse joko visa@saato.fi tai thor@saato.fi tai käy sivulla www.saato.fi.