• Paikkatietopäällikkö
  • Rakentaminen ja kaavoitus
  • Tekniikka
  • Riihimäki
  • Tämä työpaikkailmoitus on vanhentunut, tai työpaikka on täytetty

Kotisivu Riihimäen kaupunki

Kaipaatko uutta haastetta paikkatiedon maailmassa? Etsimme kokenutta paikkatietopäällikköä liittymään joukkoomme ja luotsaamaan eteenpäin paikkatiedon asiantuntijatiimiämme.

Paikkatietopäällikkönä vastaat paikkatiedon johtamisesta ja kehittämisestä Riihimäen kaupungilla. Emme halua tehdä asioita kuten niitä on aina tehty, vaan uskallat kehittää ja kokeilla uutta. Tehtävääsi kuuluu paikkatiedon strateginen suunnittelu, analysointi ja visualisointi yhdessä tiimisi kanssa. Ohjaat paikkatiedon käyttöä eri toimialoilla ja kehität paikkatietoalustojamme vastaamaan organisaation tarpeita. Sinulla on tärkeä rooli tiimin esihenkilönä ja pääset ohjaamaan ja tukemaan osaavia asiantuntijoita.

Riihimäen kaupungilla on panostettu paikkatietopalveluihin viimeisen vuoden aikana ja nyt etsimme henkilöä johtamaan palveluamme edelleen eteenpäin. Tiimiisi kuuluu kolme asiantuntijaa ja meillä on edelleen valmius kasvattaa asiantuntijatiimiämme.

Paikkatietojärjestelmämme on Trimble. Tehtävään etsimme henkilöä, jolla on useamman vuoden käyttökokemus tästä järjestelmästä. Olet voinut toimia esim. Trimblen pääkäyttäjänä, asiantuntijana tai kouluttajana. Tai olet toiminut useamman vuoden järjestelmän ylläpitotehtävissä.

Keskeiset vastuualueet: – Paikkatiedon palvelualueen esihenkilötehtävät. – Trimble Locus/Locus Cloud paikkatieto-ohjelmiston käytön koordinointi ja hallinnointi, mukaan lukien liitännäiset ohjelmistot. – Kaupungin paikkatietoon liittyvien lakisääteisten velvoitteiden seuranta ja koordinointi. – Paikkatiedon hyödyntämisen kehittäminen kaupunginlaajuisesti. – Käyttäjätuen tarjoaminen ja koulutus eri sidosryhmille.

Odotamme sinulta: – Soveltuvaa korkeakoulututkintoa – Vahvaa osaamista Trimble paikkatieto-ohjelmistosta. – Kykyä toimia tiimissä ja eri sidosryhmien kanssa. – Erinomaista suullista ja kirjallista viestintäkykyä. – Eduksi katsomme aiemman kokemuksen esihenkilötehtävissä.

Tarjoamme sinulle: – Mahdollisuuden vaikuttaa Riihimäen kaupungin paikkatiedon kehitykseen. – Monipuoliset työtehtävät ja etätyömahdollisuuden. – Innostavan ja tukevan työympäristön, jossa arvostetaan työntekijöidemme panosta. – Mahdollisuuden osallistua koulutuksiin ammattitaidon parantamiseksi. Riihimäen kaupungilla panostetaan esihenkilöosaamiseen tarjoten mm. erilaisia koulutuksia. – Hyvän perehdytyksen Intro-ohjelmiston avulla. – Hyvät työterveyshuoltopalvelut Terveystalossa. – Riihimäen kaupungin muut työsuhde-edut. (mm. Epassi 200 €, mahdollisuus työsuhdepolkupyörään, henkilökohtainen hyvinvointi- ja liikuntaneuvonta, liikuntaryhmiä, Kotaniemen virkistyspaikka).

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työaika on 36 h 15 min/viikko ja koeaika tehtävässä on 6 kk. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Palkkaus muodostuu tehtäväkohtaisesta palkasta + lisistä, palkkahaarukan ollessa noin 4750 – 5030 euroa.

Jos olet motivoitunut ja innovatiivinen paikkatiedon ammattilainen, haluamme kuulla sinusta! Lähetä hakemuksesi Kuntarekry-järjestelmän kautta viimeistään 16.2.2024.

Olemme innokkaita näkemään, mitä voimme saavuttaa yhdessä. Tervetuloa Riihimäelle!

Lisätietoja

https://www.riihimaki.fi/

TUTUSTU TYÖNANTAJAAN

 

Yhteystietomme

Ari Vettenterä, kaupungingeodeetti, ari.vettentera@riihimaki.fi, 040 330 4835