• Paikkatietosuunnittelija
  • Rakentaminen ja kaavoitus
  • Tekniikka
  • Loviisa
  • Tämä työpaikkailmoitus on vanhentunut, tai työpaikka on täytetty

Kotisivu Loviisan kaupunki / Lovisa stad

Paikkatietosuunnittelija - Loviisan kaupunki

PAIKKATIETOSUUNNITTELIJA

Merellinen Suomen paras pikkukaupunki, Loviisa etsii paikkatietoalan asiantuntijaa kannustavaan, innovatiiviseen ja mukavaan joukkoomme. Kyseessä on Loviisan kaupunkisuunnitteluosastolle sijoittuva uusi vakituinen työsuhde. Työtehtävät painottuvat paikkatietojärjestelmien ylläpito-, kehittämis- ja tukitehtäviin sekä kartta-aineistojen ja muun paikkatietoaineiston käsittelyyn. Paikkatietosuunnittelija tekee yhteistyötä myös kaavoittajien kanssa.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva alan yliopisto- tai ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto tai valmistumisvaiheessa oleva alan opiskelija, mikäli hän pystyy osoittamaan osaamisensa muun muassa työ- ja opintohistoriansa perusteella. Soveltuva koulutus voisi olla esimerkiksi suunnittelumaantieteestä tai maanmittauksesta. Hakijalle eduksi katsotaan Trimblen järjestelmien tuntemus sekä syventävät paikkatieto/geoinformatiikkaopinnot ja -asiantuntemuksen, tietoteknisen asiantuntemuksen, muun muassa tietokannat, ohjelmointi, sekä hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Loviisan kaupungilla on käytössä muun muassa Trimblen eri ohjelmistoja sekä AutoCad; Fiksu- ja QGis-ohjelmistot.

Tehtävän hoitaminen edellyttää vähintään toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa sekä toisen kotimaisen kielen riittävää hallintaa.

Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Työ alkaa 1.6.2023 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme kilpailukykyisen teknisten sopimuksen mukaisen palkan. Lisäksi maksetaan ammattialalisää aiemman työkokemuksen perusteella. Loviisan kaupungilla on joustavat etätyökäytännöt.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 17.4.2023 klo 15.00 mennessä kuntarekry.fi:n kautta, sähköpostitse osoitteeseen tekninen@loviisa.fi tai kirjeitse osoitteeseen Loviisan kaupunki, Elinkeino- ja Infrastruktuurikeskus, Kaupunkisuunnittelu, PL 77, 07901 Loviisa. Hakemus tulee otsikoida: paikkatietosuunnittelija Loviisa. Loviisan kaupungilla on tarvittaessa oikeus hylätä kaikki hakemukset.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

TUTUSTU TYÖNANTAJAAN

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa antaa kaupunkisuunnitteluosaston päällikkö Marko Luukkonen, puh. 0440 555 403 / marko.luukkonen@loviisa.fi tai paikkatietoinsinööri Tuulia Kovanen, puh. 0440 555 410 / tuulia.kovanen@loviisa.fi