• Pakkauskehityspäällikkö
  • Tekniikka
  • Vantaa

Kotisivu Fazer

Banner Fazer

Maailma on ideoiden ja inspiraation lähde. Haluatko olla mukana luomassa pohjoista taikaa? Haemme nyt sinua

Pakkauskehityspäällikkö

Fazer Leipomoille Vantaalle

Tehtävä on vakituinen ja se sijoittuu markkinoinnissa toimivaan pakkauskehitys- ja design -tiimiin. Vastuullasi on kehittää Fazer Leipomoiden ikonisille tuotteille innovatiivisia, laadukkaita, houkuttelevia ja kestävän kehityksen mukaisia kuluttaja-, myynti-, ja kuljetuspakkauksia.

Otat kokonaisvastuun pakkauskehitysprojekteistasi alusta loppuun, ideasta markkinoille Fazerin innovaatioprosessin ja vastuullinen pakkaus -ohjelman mukaisesti. Osallistut aktiivisesti pakkausinnovaatioiden ideointiin ja seuraat pakkausalan trendejä ja kehitystä. Luot Fazer Leipomoiden strategiaan sopivia pakkausratkaisuja ymmärtäen elintarvikkeen pakkauksen muodolta, materiaalilta ja tuoteturvallisuudelta edellyttämän suojan korkean laadun varmistamiseksi ja ruokahävikin minimoimiseksi. Ymmärrät datan merkityksen ja hyödynnät sitä päätöksenteossasi.

Toimit tiiviissä yhteistyössä markkinoinnin, tuotannon, laadun, hankinnan sekä tuote- ja pakkauskehityskollegoidesi kanssa Fazerin leipomoissamme. Ulkoinen yhteistyöverkostosi koostuu erityisesti pakkaustoimittajistamme. Raportoit tehtävässä pakkauskehitysjohtajalle.

Tehtävässä sovelletaan hybridityömallia – tapaamme kollegoita viikoittain Vantaalla. Tehtävä edellyttää hyvin satunnaista matkustamista lähinnä Suomessa ja Pohjoismaissa.

Miksi Fazer Leipomot?

Meillä kaikki alkaa ihmisistä. Sinut toivotetaan tervetulleeksi ympäristöön, jossa innostamme toisiamme loistaviin suorituksiin. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin sekä monipuolisen itsenäisen tehtäväkentän. Tässä tehtävässä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana rakentamassa ikonisia brändejämme ja kehittämässä uutta kasvustrategiaamme.

Me fazerilaiset haluamme luoda monimuotoisuuden ja osallisuuden kulttuurin sekä tarjota tasavertaisen työyhteisön, jossa kaikkia työntekijöitä kunnioitetaan ja jossa työympäristö koetaan motivoivaksi ja turvalliseksi.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Tehtävä edellyttää kokemusta pakkauskehityksestä ja vahvaa kiinnostusta kehittää osaamistasi edelleen. Sinulla on maisterin tai insinöörin tutkinto pakkaus-, materiaali- tai ympäristötekniikasta tai vastaavasta. Soveltamalla tietoasi pakkausmateriaaleista, rakenteista ja niiden vaikutuksista elintarvikkeeseen ja pakattavuuteen kustannus- ja tuotantotehokkuus huomioiden luot teknisen piirustuksen CADSin avulla, johon koulutamme sinut tarvittaessa.

Sinut tunnetaan vahvoista projektinhallinta-, yhteistyö- ja viestintätaidoistasi ja sinulla on tavoitteellinen, itsenäinen ja aloitteellinen tapa toimia. Odotamme sinun kommunikoivan sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Hae mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveellasi alla olevan linkin kautta. Hakuaika päättyy torstaina 21.9.2023. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja aloitamme haastattelut ennen haun päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Piia Soininen-Tengvall, pakkauskehitysjohtaja, puh. 040 7453 044, mieluiten pe 8.9. klo 13-14 välillä tai pe 15.9. klo 10-11 välillä.

To apply for this job please visit www.fazergroup.com.