• Projekti-insinööri
  • Tekniikka
  • Nurmijärvi

Kotisivu Nurmijärven kunta

Nurmijärven Vesi hakee

Projekti-insinööriä

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 31.5.2021-31.12.2021.

Nurmijärven Vesi -liikelaitos huolehtii toiminta-alueellaan talousveden hankinnasta ja jakelusta sekä jätevesien poisjohtamisesta ja puhdistamisesta. Tarjoamme monipuolista työtehtävää nuorekkaalla ja kasvavalla liikelaitoksella, jossa olisit tärkeä osa vesilaitoksemme 23:n ammattilaisen työyhteisöä.

Projekti-insinöörin tehtävässä osallistut vesihuoltoverkostojen suunnitteluun, rakennuttamiseen ja kunnossapitoon sekä verkostoihin liittyvään kehittämistoimintaan.

Etsimme tehtävään vesihuollon tai ympäristötekniikan parissa työskennellyttä soveltuvan koulutuksen (esim. ins. AMK tai DI) tai työkokemuksen kautta vastaavat taidot omaavaa henkilöä. Myös soveltuvien opintojen loppuvaiheessa olevat henkilöt voivat hakea tehtävää. Tehtävässä pärjääminen edellyttää sujuvaa tietoteknisten järjestelmien osaamista, reipasta asennetta ja oma-aloitteisuutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa vesilaitoksen johtaja Päivi Kopra, puh. 040 317 2308.

Palkkaus perustuu kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimukseen.

Hakuaika päättyy 3.5.2021 klo 15. Tehtävään haetaan sähköisesti. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Olemme savuton työpaikka.

Yhteystiedot Päivi Kopra paivi.kopra@nurmijarvi.fi 0403172308
Työpaikan osoite Keskustie 2 B, 01900 NURMIJÄRVI
Palkkaus TS
Työ alkaa 31.05.2021
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto 6 – 12 kk

To apply for this job please visit nurmijarvi.rekrytointi.com.