• IT / Tietohallinto
  • Prosessi-insinööri
  • Tekniikka
  • Raahe

SSAB Europe Oy

Projekti-insinööri, Investointihankkeet
Paikkakunta: Raahe
Maa: Suomi
Viimeinen hakupäivä: 26.5.2024

Miltä tuntuisi olla mukana digitalisoimassa terästeollisuuden fossiilivapaata vallankumousta kansainvälisessä ja monikulttuurisessa transformaatioprojektissamme?
Haemme SSAB Raahe Investointipalveluun projekti-insinööriä tietojärjestelmien kehittämiseen ja investointiprojektien toteuttamiseen.

Liittyminen SSAB-perheeseen tarkoittaa, että pääset mukaan matkallemme. Tämä matka on mielestämme elintärkeä planeettamme kestävän kehityksen kannalta. Teräs on ollut yksi tärkeimmistä materiaaleista yhteiskuntiemme kehityksen kannalta ja on sitä myös jatkossa. Sitä on rakennusten katoissa, kaupunkejamme yhdistävissä silloissa ja huomispäivän autoissa. SSAB on ylpeä historiastaan ja asemastaan erikoislujien terästen markkinajohtajana. Tiedämme kuitenkin myös, että teräksen tuotanto on yksi maailman suurimmista kasvihuonekaasujen tuottajista. Sen on muututtava. Sen vuoksi olemme kehittäneet maailman ensimmäisen fossiilivapaan terästuotannon sekä sitoutuneet muuttamaan oman toimintamme suurelta osin fossiilivapaaksi arviolta vuonna 2030. Osana SSAB:tä sinulla on keskeinen asema tämän tavoitteen saavuttamisessa ja koko terästeollisuuden vihreän siirtymän edistämisessä.

Työtehtävän kuvaus

Tulet työskentelemään SSAB:n investointipalvelussa, joka on osa Raahen tehtaan organisaatiota. Investointipalvelu toteuttaa SSAB:n tehtaiden investointiprojekteja, vastaa niiden teknisistä suunnitelmista sekä koordinoi ja valvoo sopimuskumppaneilta hankittavien suunnittelutoimeksiantojen toteutusta. Projektityössä toimit yhteistyössä työpaikkamme ja kumppaniverkostojemme eri alojen huippuosaajien kanssa, pääset oppimaan teollisia prosesseja ja soveltamaan uusimpia it-teknologioita.

Nyt haemme uutta projekti-insinööriä investointipalvelun prosessitietojärjestelmien ryhmään, jossa toteutamme terästeollisuuden tuotantoprosessien tietojärjestelmiin ja järjestelmäintegraatioon liittyvää kehittämistä sekä uudisprojekteja. Työt vaihtelevat niin sisällöltään kuin kokoluokaltaankin. Oppimisen paikkoja on varmasti luvassa kokeneemmallekin tekijälle. Tulet työskentelemään pääosin Raahen terästehtaaseen liittyvissä tehtävissä.

Projekti-insinöörinä osallistut investointien valmisteluun ja toimit investointiprojekteissa suunnittelu-, valvonta- ja asiantuntijatehtävissä. Kehittämisen ja investointien hankkeissa toimit myös projektipäällikkönä. Vastuullesi kuuluvat suunnittelun hankinta ja valvonta, joiden lisäksi osallistut tiivisti tietojärjestelmien määrittely- ja käyttöönottovaiheisiin. Työn painotus jakaantuu suunnittelun ja projektinhoidon eri tehtäviin.

Pääasialliset työtehtävät

-Terästeollisuuden tuotantoprosessien tietojärjestelmien ja järjestelmäintegraation kehittäminen sekä uudisprojektit

-Investointien valmistelu, tekninen suunnittelu, investointien toteutus

-Investointiprojekteissa suunnittelu-, valvonta- ja asiantuntijatehtävät sekä projektipäällikön tehtävät

-Suunnittelun hankinta ja valvonta sopimuskumppaneilta

-Turvallisuuden rakentaminen jokaiseen työpäivään

Odotamme sinulta

-Tietotekniikan insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa tai muuten hankittuja vastaavia tietoja ja taitoja

-Kokemusta projektityöskentelystä, tietojärjestelmäsuunnittelusta ja järjestelmäintegraatioista

-Halua oppia uutta ja kykyä tehdä päätöksiä haastavissakin tilanteissa

-Sujuvaa kommunikointitaitoa, suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

-Vahvoja yhteistyötaitoja, teknistä tietotaitoa sekä metodi- ja tavoitekeskeistä työskentelytapaa

Tarjoamme sinulle

SSAB haluaa luoda monimuotoisen ja osallistavan ympäristön. Pohjaamme arvoihimme – päättäväinen, aito ja edelläkävijä – tehdessämme päivittäisiä päätöksiä ja pidämme asiakkaan aina toimintamme ytimessä. Se tekee meistä kaikista tiimipelaajia, joista jokaisella on halu kehittyä. Tullessasi SSAB:n palvelukseen sinusta tulee osa intohimoisten ongelmanratkaisijoiden organisaatiota, jossa tärkeitä haasteita ratkaistaan yhteistyöllä. Tuemme kasvuasi tarjoamalla turvallisen ja ystävällisen työpaikan, joka edistää työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Jos haluat saavuttaa tämän, SSAB:llä sinulla on mahdollisuus laajentaa taitojasi ja kasvaa omalla alallasi tai sen ulkopuolella.

Tarjoamme työntekijöillemme laajan valikoiman arvostettuja etuja. Tässä on muutamia esimerkkejä:

Kannustinpalkkio-ohjelmat

Laajennettu työterveyshuolto

Virkistysedut

Rekrytointiprosessi

1. Hae

2. Esitallennettu videohaastattelu

3. Haastattelu

4. Arvioinnit

5. Yhteydenotto suosittelijoihin

6. Jatkokeskustelut

7. Terveystarkastus

8. Työsopimuksen allekirjoitus

Taustaselvitys voi olla osa rekrytointiprosessia. Terveystarkastukseen kuuluu myös huumausainetestaus.

Terveisiä tulevalta esihenkilöltäsi

Hei! Olen Jukka Kaurala ja toimin tietojärjestelmätiimin vetäjänä investointipalvelussa. Monipuolisissa hankkeissa pääset kehittämään osaamistasi ja näkemään työsi tulokset terästuotannon prosesseissa. Tiimissämme on yhdeksän huippuosaajaa, lisäksi laajat sisäiset ja ulkoiset yhteistyöverkostot. Ongelmien kanssa et jää koskaan yksin. Valmennamme ja haastamme toisiamme – kehitymme yhdessä. Osaamisesi on meille arvokasta, yhteistyössä onnistumme ja kehitymme tiiminä eteenpäin. Tervetuloa tiimiin!

Yhteystiedot Investointipalvelu, IT Manager Jukka Kaurala, +358 40 5578 670, sähkopostiosoite jukka.kaurala@ssab.com
Työpaikan osoite Rautaruukintie 155, 92101 RAAHE
Palkkaus Kilpailukykyinen, tehtävän vaatimuksia v
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 26.05.2024 klo 23:59
Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

To apply for this job please visit recruitmentssab.csod.com.