Kotisivu OR Welding Oy

OR Welding panostaa tulevaisuudessa entistä voimakkaammin kokonaisvaltaisiin kunnossapidon palveluratkaisuihin ja hakee nyt   

PROJEKTI- JA MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ    

erittäin keskeiseen vastuurooliin asennusliiketoiminta- eli Service -projektien läpiviennin osalta sekä vastaamaan Service- ja laitetoimitusprojekteihin liittyvistä keskeisistä taloushallinnon osa-alueista.  

Tärkeimmät tehtäväsi ovat Service -projektien myynti ja tarjouslaskenta laitetoimitusprojektien osana ja tukena sekä Service -projekteihin liittyvien alihankintasopimusten neuvottelu ja monimuotoisen alihankintaverkoston toiminnan ohjaaminen. Toimit Service -projektien osalta yhteys- ja vastuuhenkilönä asiakkaan suuntaan projektien aikana ja haet Service -projekteille kasvumahdollisuuksia sekä olemassa olevista että uusista asiakkuuksista OR Weldingin asennusliiketoiminnan palveluja aktiivisesti tarjoamalla. Toinen tärkeä osa-alue on vastata Service- ja laitetoimitusprojektien osalta keskeisistä taloushallinnon osa-alueista, kuten kassavirta-, tulos- ja rahoitussuunnittelusta. Raportoit yhtiön toimitusjohtajalle.  

Menestyt tehtävässä, jos olet tottunut hyvin itsenäiseen toimintamalliin – etenkin perheyhtiöissä. Tekninen osaamisesi varmistaa onnistumisen asiakkaan kanssa Service -projekteista neuvoteltaessa ja vastaavaa teknistä tarjousta laadittaessa. Sinulla on näyttöjä kannattavan projektitoiminnan johtamisesta, mutta kykenet tarvittaessa osallistumaan myös itse kentällä tehtäviin tarjousvaiheen teknisiin katselmuksiin toimittajan taholta asiantuntijan roolissa. Taloushallinnon alalta sinulla on riittävästi osaamista osin ulkoistetun, projekteihin liittyvän taloushallinnon johtamiseksi ja tarvittaessa tilinpäätöksen valmistelemiseksi. Sinulla on kone- tai energiatekniikan insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto ja käytät sujuvasti englannin kieltä sekä suullisesti että kirjallisesti. Profiilisi voi kiteyttää muotoon ”Rautainen Service -projektien osaaja riittävällä taloushallinnon osaamisella”.

Olet luonteeltasi yrittäjähenkinen ja tuot rohkeasti oman osaamisesi ja innovatiivisuutesi työyhteisön käyttöön. Viihdyt asiakasrajapinnassa.  

Toimipiste on joko Pieksämäellä tai Varkaudessa, missä yhtiöllä on myös toimitilat. Olet valmis matkustamaan tehtävän edellyttämän määrän pääosin kotimaassa.

OR Welding tarjoaa haasteellisen, mielenkiintoisen ja hyvin itsenäisen tehtävän, jossa pääset kehittämään perheyhtiön kasvuhakuista ja kannattavaa liiketoimintaa etenkin Service -projektien osalta. Tehtävässä onnistumisen myötä OR Welding tarjoaa mahdollisuuden myös kehittyä uralla eteenpäin entistä haasteellisempiin tehtäviin.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi jonne.kilpikoski@orwelding.fi ja kopiona olli.romunen@orwelding.fi . Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia heti vastaanotettuamme ne. Lisätietoja tehtävästä antaa Toimitusjohtaja Olli Romunen p. 040 529 4490 ja Liiketoimintajohtaja Jonne Kilpikoski p. 040 849 1675.

  • Täytä tietosi ja hae työpaikkaa heti!
    Voit myös lähettää hakemuksesi s-postitse osoitteeseen info@insinoorityot.fi