• Kustannuslaskija
  • Projektipäällikkö
  • Rakentaminen ja kaavoitus
  • Tekniikka
  • pääkaupunkiseutu

Kotisivu Suomen Meriittirakennus Oy

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Suomen Meriittirakennus Oy etsii rakennustyön johtajaa (RKM tai insinööri) vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle toteuttaviin uudis- ja saneerauskohteisiin. Tehtävässä vastaat työvaiheiden suunnittelusta, aikatauluista ja laadunvalvonnasta sekä rakennustyön budjetin mukaisesta toteutuksesta, yhdessä muun työnjohdon kanssa.

Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitus sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 15.4.2023 mennessä toimitusjohtaja Kari Immoselle, kari@meriittirakennus.fi. Ei vuokratyövoimaa.

KUSTANNUSLASKIJA

Suomen Meriittirakennus Oy etsii kustannuslaskijaa (RKM tai insinööri) vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle toteuttaviin uudis- ja saneeraus kohteisiin. Tehtävässä vastaat kustannuslaskennasta sekä työvaiheiden suunnittelusta, aikatauluista ja laadunvalvonnasta sekä rakennustyön budjetin mukaisesta toteutuksesta, yhdessä muun työnjohdon kanssa.

Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitus sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen toimitusjohtaja Kari Immoselle, kari@meriittirakennus.fi. Ei vuokratyövoimaa.

To apply for this job please visit www.meriittirakennus.fi.